"The Frajle" prkose pandemiji: Publiku obradovale spotom za novu pesmu

"The Frajle" prkose pandemiji: Publiku obradovale spotom za novu pesmu

Autor: | 17/07/2020

0

Pandemija je možda zaustavila planetu, ali ne i “Frajle”. Posle neočekivano duge pauze u svim sferama života, odlaganja rasprodatih koncerata i davno dogovorenih nastupa, popularne Novosađanke odlučile su da ovo leto ne ispuste tako lako iz ruku. Trenutno su stacionirane na jadranskoj obali, pune baterije pored mora, privode kraju dnevnik i, naravno, čuvaju se od virusa, a iskoristile su i priliku da snime novi spot. Reč je o pesmi “Voli me godinama”, koju su pre nekoliko dana predstavile na festivalu u Splitu.

Pročitajte: “The Frajle” se spremaju za Ginisovu knjigu rekorda

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Frajle (@thefrajle) дана 2. Јун 2020. у 12:25 PDT

Na čuvenoj muzičkoj smotri na Prokurativama, koja je ovog jula održana jubilarni 60. put, osvojile su i jedno od najznačanijih priznanja – nagradu za najbolju interpretaciju. Time su napravile presedan, kao i prošle godine kada su bile prvi izvođači iz Srbije koji su posle tri decenije nastupili na prestižnoj manifestaciji lakih nota. Kako su nam rekle, ovog puta okolnosti održavanja festivala bile su drugačije – petsto ljudi u publici umesto uobičajenih dve hiljade, uz stroge mere opreza koje su uključivale i merenje temperature na ulazu. No, to ih nije sprečilo da svoju pesmu savršeno izvedu i scenu napuste uz ovacije prisutnih.

Pročitajte: Frajle - Posle čitave decenije, obrnule smo krug i prešle na novi nivo ludila

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Frajle (@thefrajle) дана 17. Јул 2020. у 3:17 PDT


Pesmu je napisala Frajla Marija, u tekstu joj je malo pomogla Alka Vuica, a spot, koji su danas premijerno predstavile na svom YouTube kanalu, snimljen je u Zagrebu u režiji Sandre Mihaljević i Igora Ivanovića.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Luka Šarac, Instagram
Tagovi: Frajle the frajle