Na ovo se dugo čekalo: Rijana predstavlja novu beauty kolekciju

Na ovo se dugo čekalo: Rijana predstavlja novu beauty kolekciju

Autor: | 16/07/2020

0

Iako je početkom godine pevačica Rijana najavila kolekciju proizvoda za negu kože Fenty Skin, realizacija ovoga nije bila sigurna sve dosad. Sada, lepotica s Barbadosa i zvanično je potvrdila da će svi koji njenu beauty liniju čekaju mesecima konačno moći da je drže u rukama od 31. jula.

Rijana je na Instagramu podelila ove lepe vesti o Fenty Skin kolekciji, kojom je obećala i potpuno „novu kulturu nege kože”. Sem toga, ništa nije otkrila, samo je još poručila kako je kolekcija namenjena svima koji želi da imaju savršenu kožu lica.

– Dajem sve od sebe da budem skromna u vezi s izlaskom moje nove beauty kolekcije – napisala je Rijana u svom postu uz video.

Pročitajte: Pevačica Rijana objavljuje autobiografiju sa čak 1.000 fotografija

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on Jul 14, 2020 at 1:55pm PDT

Na ovo se dugo čekalo, s obzirom na to da je Rijanina kolekcija Fenty Beauty predstavljena pre tri godine. Ona je u osnovi sadržala 40 nijansi tečnog pudera, koje su ubrzo postale standard u beauty industriji. Ne znamo još kako će njena nova linija nege kože proći kod fanova i profesionalaca, ali korisnici Tvitera već su bili kreativni u želji da pokažu koliko jedva čekaju pevačicinu kolekciju.

Pogledajte:

Podsećamo, nakon izuzetno uspešne saradnje s nemačkim sportskim gigantom Fenty Puma by Rihanna, beauty kolekcije i rodno neutralne kolekcije donjeg veša Savage x Fenty, pevačica Rijana je 2019. godine postala i prva žena, na čelu luksuzne modne kuće. A njena kuća je prvi novi brend koji je LVMH (Luis Vuitton Moët Hennessy) pokrenuo od 1987. godine.

Inače, LVMH kompaniji pripada 25 luksuznih modnih kuća, uključujući Givenchy, Christian Dior, Fendi, Celine, Marc Jacobs i mnoge druge.

Pročitajte: Pevačica Rijana reklamira najnoviju prazničnu ponudu svog brenda i to u – toplesu!

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on May 11, 2020 at 11:16am PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti