Jelena Kostov u strahu zbog sina, tačno 20 dana traje borba sa koronom

Jelena Kostov u strahu zbog sina, tačno 20 dana traje borba sa koronom

16/07/2020

0

Jelena Kostov već dvadeset dana bije bitku sa opakim virusom kovidom 19. Iako se oseća dobro i trenutno nema nikakvih tegoba, poslednji test koji je dobila u utorak pokazao je da je i dalje zaražena. Pevačica je skoro mesec dana u izolaciji i prvi put je progovorila o jezivom iskustvu s virusom korona, bolovima i mukama kroz koje je prošla.

‒ Sad sam dobro. Danas je tačno 19 dana moje borbe sa koronom. Najveća sreća je što su mi pluća dobro. Na svojoj koži sam osetila koliko je opak i podmukao ovaj virus. U roku od tri dana nisam znala koji deo me više boli. Nisam mogla da ustanem iz kreveta. Posle toga mi je bilo bolje, ali, evo, juče sam dobila test koji je pozitivan, pa sam još u izolaciji ‒ rekla je Jelena juče u emisiji „Puls Srbije“.

Pročitajte: Jelena Kostov - Volela bih da uskoro rodim drugo dete

Potom je opisala kako su izgledale prve tegobe.

‒ Probudio me je suv kašalj, bilo je dva ujutru, nisam mogla da zaspim. Prvo sam mislila da je prehlada, ali sutradan nisam mogla da ustanem iz kreveta. Osećala sam jezive bolove u celom telu i nesnosnu glavobolju. Nisam mogla da se okrenem, ležala sam samo na leđima. Temperaturu sam imala samo prvog dana. Imala sam i bolove u stomaku ‒ ispričala je Jelena Kostov i dodala da je posle tri dana dobila termin za testiranje u bolnici.

‒ Bilo je isto kao sad, gužva. Pozvala sam i zakazali su mi testiranje za treći dan, ali ne bih ni mogla pre toga da odem jer nisam mogla da ustanem iz kreveta. Nisu me hospitalizovali jer su mi pluća dobro, nema ništa na njima, hvala bogu. Užasno sam se plašila kao svi jer sam svesna koliko je virus podmukao.

Pročitajte: Jelena Kostov napadnuta i opljačkana - To je jeziva scena koju želim da izbrišem iz glave

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Kostov (@kostovjelena) дана 13. Јун 2020. у 7:17 PDT

Jelena Kostov brine za sina i supruga

Jelenin suprug Miljan i sin Milija su dobro i zasad nemaju simptome korone.

‒ Najviše sam se plašila zbog deteta. On je dobro, to je najbitnije, suprug je s njim. Prosto je nemoguće da ne viđam dete jer nemam gde da ga ostavim, roditelji su mi stariji i nije preporučljivo da bude s njima ‒ kazala je i napomenula da je od početka pandemije strogo vodila računa o propisanim merama.

Pročitajte: Jelena Kostov krstila sina - Nemamo porodične fotografije jer sam zakasnila na svečanost

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Kostov (@kostovjelena) дана 10. Феб 2020. у 1:17 PST

‒ Meni su se smejali jer sam strogo poštovala mere izolacije. Dva meseca nisam mrdnula is stana, suprug je donosio sve što nam je trebalo. Toliko sam se pazila. Od kada je sve ovo počelo imala sam samo jedan nastup, jer nisam želela da ikoga dovodim u nezgodnu situaciju i da se izlažemo riziku. Jedino sam otišla kod roditelja na mesec dana. Toliko sam besna na neke ljude koji su se šetali, a znali su da imaju simptome ‒ zaključila je pevačica.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/Stana Luković ATA Images, instagram