Znamo sve o Džoniju Depu, ali ko je zapravo Amber Herd?

Znamo sve o Džoniju Depu, ali ko je zapravo Amber Herd?

Autor: | 15/07/2020

0

Amber Herd, žena koja je promenila život Džoniju Depu, poslednjih dana je omiljena tema medija. Ali ko je ona u stvari? Iako je u žižu interesovanja dospela zbog burnog razvoda sa glumcem, ona iza sebe ima uspešnu glumačku karijeru.

Amber je rođena 1986. godine u Teksasu. Javnu karijeru započela je kao model, pojavljujući se u muzičkim spotovima, dok je glumačku započela 2008. u komediji „Pineapple Express“. Sledeću ulogu dobila je u filmu „Svi momci koji su voleli Mendi Lejn“, za koji je dobila samo pohvale filmske kitike.

Pročitajte: Amber Herd otkrila uznemirujuće detalje iz braka sa Džonijem Depom - Mislila sam da ću umreti

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Amber Heard (@amberheard) дана 8. Мај 2020. у 2:37 PDT


Pre nego što se udala za najpoželjnijeg holivudskog glumca, Amber je četiri godine bila u vezi sa fotografkinjom Tasjom van Ri.

Amber Herd je upoznala Džonija prilikom saradnje na filmu „The Rum Diary“ 2011. Tada su između njih sevnule varnice. A zajednički život otpočeli su godinu dana kasnije, kada se bivši glumac zvanično razveo od Vanese Paradis. Zajednički život za popularni par bio je kao „medeni mesec“, a onda su 2015. odlučili da se venčaju, na intimnoj ceremoniji u dvorištu njihove vile u Los Anđelesu.

Međutim, posle godinu dana braka, pokrenuli su brakorazvodnu parnicu, koja je 2017. stavila tačku na njihov brak. Tom prilikom Amber je dobila novčanu naknadu od pet miliona dolara, ali to nije bilo sve. Tokom brakorazvodnog postupka glumica je optužila Džonija Depa za zlostavljanje i nasilno ponašanje, što je on na sudskom procesu demantovao.

Amber Herd - Žrtva nasilja ili manipulator?

Upravo navodi o nasilju u porodici i suđenje povodom te izjave glavna su tema medija poslednjih nekoliko meseci. Amber je kao potvrdu za svoje tvrdnje pozvala svedoka, stilistkinju Samantu Makmilan, koja je sa njima sarađivala dok su bili u braku. Samanta, koja je nastavila saradnju sa Džonijem Depom, demantovala je Amberine tvrdnje.

Još jedan demanti stigao je od fotografkinje koja je godinama sarađivala sa glumcem, čak i sa njegovom suprugom Amber.

Pročitajte: Amber Herd ima novu ljubav - Sa kim je lepotica uhvaćena u strasnom poljupcu (foto)

‒ Po mom mišljenju, ona je često vrlo loše raspoložena. Često je vikala na gospodina Depa, nasuprot tome, za trideset godina saradnje s njim nikada nisam čula da se on neprijatno ili nasilno ponašao prema bilo kome ‒ prenosi njene reči „The Guardian“.

I upraviteljka imanja Džonija Depa svedočila je u njegovu korist i navela da je Amber Herd bila prilično agresivna poslednjih godinu dana braka.

Sudeći po svemu navedenom, izgleda da je zvezda u usponu Amber Herd želela da iskoristi poznatog glumca kao odskočnu dasku u karijeri. S obzirom na razvoj događaja na poslednjem suđenju, ona ima sve manje simpatija javnosti, dok fanovi Džonija Depa likuju nad istinom koja je, čini se, konačno pronašla svoj put.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, Instagram

Najnovije vesti