Skupila je snage da spase sina, ali ne i sebe: Pronađeno telo glumice Naje Rivere (foto)

Skupila je snage da spase sina, ali ne i sebe: Pronađeno telo glumice Naje Rivere (foto)

14/07/2020

0

Glumica Naja Rivera (33) pronađena je posle šest dana potrage u jezeru Piru. Analize su pokazale da telo koje je juče pronađeno u jezeru u Kaliforniji pripada američkoj glumici koja je nestala u sredu. Šerif okruga Ventura izjavio je da je Rivera spasavala život svog sina, a potom ostala bez snage da spase sebe.

Tridesettrogodišnja glumica, manekenka i pevačica iznajmila je u sredu čamac kako bi sa sinom plovila po jezeru. Četvorogodišnjak je nekoliko sati kasnije pronađen u čamcu sam. Spavao je, a majke nigde nije bilo. Spasilački tim je odmah počeo da traži Naju, a kasnije su uključeni i ronilački timovi. Potraga nije dala nikakve rezultate sve do ponedeljka kada je pronađeno telo ženske osobe.

Pročitajte: Naja Rivera - Venčanje koje je iznenadilo javnost

Analize su, nažalost, pokazale da je reč o nestaloj glumici i pevačici.

‒ Izgleda da je skupila dovoljno snage da vrati sina u čamac, ali ne i da sebe spase ‒ rekli su policajci pošto su potvrdili da su je našli.

Šerif oblasti Ventura Bil Ajub rekao je za medije da nema naznaka da je smrt nasilna ili da je u pitanju samoubistvo. Dodao je i da je Najin sin rekao da mu je mama pomogla da se popne na brod, a kada se okrenuo, video ju je kako nestaje u vodi.

Jezero u kojem se Naja Rivera utopila prilično je opasno i retko se u njemu pliva, navodi strana štampa. Najčešće se koristi za vožnju plovilima, a sada je pokrenuta peticija da se plivanje u njemu u potpunosti zabrani. Česti su jaki vetrovi zbog kojih se situacija na vodi naglo menja.

Naja Rivera je sve podredila majčinstvu

Otkako je 2016. godine postala majka glumica Naja Rivera u potpunosti je promenila život. Posle razvoda od Rajana Dorseja posvetila se samo sinu Džosiju i često ga je vodila na javne događaje kako bi stalno bili zajedno.

‒ Biti majka to mi je najvažnije u životu, to mi je prioritet, sve ostalo može da čeka. Ništa mi nije važnije. Pokušavam da se svakog dana što bolje organizujem i da, kada ga pokupim iz vrtića, ostatak dana bude naš ‒ rekla je prošle godine u intervjuu.

Pročitajte: Naja Rivera uhapšena zbog nasilja u porodici, pretukla supruga! (video)

Naja je rođena 12. januara 1987. godine u Kaliforniji, u gradu Santa Klarita. Još kao dete počela je da se bavi manekenstvom i glumom. Svetsku slavu stekla je ulogom Santane Lopes u komičnoj muzičkoj TV seriji „Gli“.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/Stana Luković guliver/getty

Pročitajte još

Najnovije vesti