Prošlost kuca na vrata: „Prljav veš” Melanije Tramp izlazi u javnost

Prošlost kuca na vrata: „Prljav veš” Melanije Tramp izlazi u javnost

Autor: | 10/07/2020

0

Prva dama Amerike u strahu...

Tajne prve dame Amerike uskoro će biti otkrivene. Naime, njena doskorašnja prijateljica, ali i poslovna saradnica najavila je objavljivanje knjige u kojoj će objasniti svoj odnos sa suprugom Donalda Trampa. Ona je navela da će otkriti i sve informacije o aferi zbog koje je pre dve godine neslavno napustila mesto saradnice čelnog para Sjedinjenih Država.

Pročitajte: Melanija Tramp − Biografija za pamćenje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus) on Jul 7, 2020 at 6:57pm PDT

Predsedniku i prvoj dami Sjedinjenih Američkih Država nije prvi put da se suočavaju sa ovakvom situacijom, da im doskorašnji prijatelji i saradnici prete objavljivanjem skrivenih detalja iz njihovog života.

Nedavno je u američkim medijima odjeknula vest da će prijateljica i bivša savetnica prve dame Stefani Vinston Volkof objaviti memoare pod nazivom „Melanija i ja“. Knjiga bi svetlost dana trebalo da ugleda već 1. septembra. Vinston u knjizi sećanja opisuje u detalje. Ona otkriva sve o dugogodišnjem prijateljstvu sa gospođom Tramp. Priča o svom angažmanu u inauguracijskom odboru, kao i u Beloj kući, pre nego je svrgnuta.

‒ Eksplozivan prikaz sa nizom dokaza o 15 godina dugom prijateljstvu između Stefani Vinston i Melanije, kao i zapažanja o najhaotičnijem sastavu u Beloj kući u istoriji ‒ piše u opisu knjige na najavnoj stranici.

Vest o ovom izdanju došla je u vreme kada su Trampovi i Bela kuća suočeni sa još dva, ne baš laskava portreta. Bivši savetnik za nacionalnu sigurnost Džon Bolton objavio je u aprilu knjigu o svom vremenu u sklopu Trampove administracije. Uz to je predsednikova nećaka Meri Tramp najavila memoare o porodici „Previše i nikad dosta“.

Pročitajte: Drugačija od svih - Ovako se hrani prva dama Amerike

 

View this post on Instagram

 

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus) on Apr 22, 2019 at 2:26pm PDT

Od sve tri knjige upravo ova koju piše Vinston Volkof trebala bi da pruži najveći uvid u često nedokučiv svet prve dame.

‒ U memoarima Volkofova piše o njihovom prijateljstvu koje je započelo u Njujorku, a zatim je postala poverljiva savetnica prve dame. Javnost je bila iznenađena kada je iznenada javno objavila da odlazi sa ove pozicije. Sada živi van Vašingtona i radi kao PR za dečja i ženska prava ‒ piše u opisu knjige.

Američki mediji o Vinston Volkof počeli su negativno da pišu 2018, u kontekstu da je zaradila previše novca od organizovanja predsedničkih događanja. Pisalo se da je primila oko 26 miliona dolara za njihovo organizovanje.

‒ Da li sam dobila otkaz? Ne. Da li sam lično dobila 26 miliona ili 1,6 miliona? Ne. Da li su me bacili pod autobus? Da ‒ rekla je u zvaničnom saopštenju 2019. godine dan posle napuštanja zvanične dužnosti.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram