Šta mu se dogodilo?! Šokiraće vas kako danas izgleda Met Leblank (foto)

Šta mu se dogodilo?! Šokiraće vas kako danas izgleda Met Leblank (foto)

Autor: | 10/07/2020

0

Met Leblank uskoro će proslaviti 52. rođendan, a izgleda da mu godine ne idu u prilog. Crnokosi zavodnik iz popularne serije „Prijatelji“ kao da je preko noći ostario i načisto se zapustio. Šuška se da je mnogim glumcima vanredno stanje došlo glave jer je uživanje u omiljenoj hrani skalu na vagi pomerilo za nekoliko stupnjeva. Jedan od njih je i Met Leblank.

Glumac je uslikan kako izlazi iz jednog marketa u Los Anđelesu gde i živi, a fotografija je u rekordnom roku obišla svet. Iako je nosio masku i kačket, fotograf ga je prepoznao po specifičnom hodu i pogledu. Met deluje zapušteno, kosa mu je osedele, a višak kilograma je i te kako vidan.

Pročitajte: Zvezda “Prijatelja” Met Leblank otkrio - Zbog ćerkine bolesti i teškog razvoda zapostavio sam glumu

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TabloidRTLhr (@tabloid.hr) дана 10. Јул 2020. у 12:46 PDT

Fanovi su od šoka prvo bili nemi, a onda su krenuli sa komentarima. Najveći šok za brojne pripadnice lepšeg pola je to što je Met zapustio stomak. Od onog zgodnjikavog momka nema ni traga jer Đoi je sada gojazan muškarac.

Nadajmo se da je Met zbog novog filma ili serije bio prinuđen da nabaci ovoliko kilograma, inače mu fanovi to neće tako lako „oprostiti“. Početkom godine i zvanično je potvrđeno da će se popularna serija „Prijatelji“ vratiti na male ekrane, pa je čudno da je Met sebi dopustio da ovako izgleda.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mundo das Séries e Filmes (@mundo_cineflix) дана 9. Јул 2020. у 1:06 PDT

Detalji specijala „Prijatelji“ još su tajna, ali suma koju će glumci zaraditi nije

Ben Vinston režiraće seriju zajedno sa izvršnim producentima „Prijatelja“ Kevinom Brajtom, Martom Kaufman i Dejvidom Krejnom, potvrdio je „Variety“.

Glumci, svi osim Dženifer Aniston, takođe su izvršni producenti serije, dok su Ema Konvaj i Džejms Longman koproducenti.

Pročitajte: Met Leblank upao kolima na venčanje usred Londona (video)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mindful Grandparenting (@mindfulgrandparenting) дана 24. Феб 2020. у 9:44 PST

Prva nagađanja o njihovom okupljanju pokrenula je upravo Dženifer, kada je otvorila Instagram profil i kao svoju prvu objavu s fanovima podelila fotografiju na kojoj pozira s ostalim članovima kultne serije.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jennifer Aniston (@jenniferaniston) дана 15. Окт 2019. у 6:03 PDT

Detalji o specijalu za sada su strogo čuvana tajna, a „Wall Street Journal“ objavio je vest kako je svih šestoro članova originalne glumačke postave potpisalo ugovor za snimanje jednosatnog specijala za „HBO Max“, koji će voditi komičarka Elen Dedženeres.

Specijal će navodno prikazati intervjue sa glavnim glumcima, a ne tipičnu epizodu sa već napisanim scenarijem, čemu su se mnogi obožavaoci nadali. Takođe, šuška se kako će svaki od njih za specijal dobiti između 2,25 i 2,5 miliona dolara.

Pročitajte: Kakav bi bio scenario da se danas snimaju ” Prijatelji”

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram
Tagovi: Met Leblank