Glamur u kosi

Glamur u kosi

Autor: | 10/07/2020

0

Ljubavna priča za vrele letnje dane počinje na francuski način između gospodina Grejla i njegove drage Žan-Mari. Ovaj dvojac je sedamdesetih godina prošlog veka bio začetnik pokreta prirodne nege kose i kože glave. Na svom institutu, koji je i danas vodeći u svetu, razvijali su najbolje prirodne formule.

Porodična kompanija „Leonor Greyl“ i njihov institut u Parizu danas su sinonim za mesto gde po savet dolaze mnoge svetske komercijalne kuće koje proizvode preparate za negu kose. Letnji ritual počinje čuvenim uljem „Huile De Leonor Greyl“, koje nanosimo na celu dužinu kose.

Veoma je važno da imate adekvatnu četku, a odličan izbor su „Acca Kappa“, kojima će se ulje najbolje rasporediti.

Drugi korak je „Huile De Germe de Blé“ ako je kosa masna, a ukoliko imate suvu i ostećenu kosu, koristite „Creme Aux Fleurs“. Oba proizvoda nanose se četkicom za farbanje na teme i preporuka je da odstoje 15 minuta.

Na kraju i teme i kosu, uz masiranje, isperite nekim od šampona iz kolekcije „Leonor Greyl“ kao što je „Bain TS“, ako imate masnu kosu i suve krajeve, ili šampon sa ekstraktom amaranta „Reviviscence“, ukoliko je kosa suva i oštećena.

Svi proizvodi „Leonor Greyl“ upotrebljavaju se u malim količinama zahvaljujući velikoj koncentraciji aktivnih supstanci.

Za one koji žele brži efekat, a imaju suvu i oštećenu kosu, idealan je čuveni šampon sa proteinima svile „Shampooing Crème Moelle De Bambou“. Ako se bavite sportom ili veoma često perete kosu, tu je „Douceur Vegetale“, idealan i za morske dane jer kosu ostavlja sjajnom, a kožu nežnom.

Neizostavni asesoar za leto je i nega bez ispiranja koja se nanosi na isfrotiranu kožu glave i koja, pored stajlinga, obuhvata specijalne preparate kao što su sprej koji reguliše masnu kožu glave „Tonique Vegetal“, sprej za vitalnost kose „Tonique Vivifiant“, ampule za vitalnost kose „Complexe Energisant“ i hidrirajući tonik za suvu kosu „Tonique Hidratant“.

U koferu za more treba uvek ostaviti mesta za „Leonor Greyl Mousse Douceur Fleurs D’Oranger“, hipoalergijsku penu za bebe na bazi vode narandžinog cveta, koju mame rado pozajmljuju za skidanje šminke jer je praktična za upotrebu, a koža posle nje ostaje meka, nežna i blago namirisana.

Odgovore na sva bjuti-pitanja u vezi sa negom i oporavkom kose i kože glave možete da dobijete u našem „Charles & Christie“ departmentu u Knez Mihajlovoj 2, kao i u „Charles & Christie“ studiju za negu, i distributivnom centru u ulici Despota Stefana 1. Tu su i sajt www.aponi.rs i profil @adria.beauty na „Instagramu“, gde možete da poručite preparate i pronađete sve potrebne informacije.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs promo
Tagovi: