One su odabrane: Zbog njih će sve goreti ovog leta!

One su odabrane: Zbog njih će sve goreti ovog leta!

08/07/2020

0

Ovo leto imaće će poseban šmek, a sve zahvaljući mladim pevačicama koje će biti deo najvećeg radijskog projekta Zvezde pevaju zvezde Xtra.

Edita, Sara Jo, Anđelina, Nevena i Zoi već uveliko rade na projektu koji će se pojaviti 15. jula kada je zakazana i prva premijera pesme na Radiju S.

Devojke su ozbiljno pristupile projektu, pevanje u studiju, kao i snimanje spotova njihova je svakodnevnica, a publika će biti više nego iznenadjena kada čuje potpuno novi i moderan zvuk legendarnih hitova.

- Na ovom projektu angažovani su najveći muzički magovi koji diktiraju trend kada je aktuelna muzika u pitanju. Projekat je već dobro poznat slušaocima, ali ovog puta Radio S diktira novi pravac kojim će ići muzika u narednom periodu jer su izvođači sada najveća mlada imena koje su u vrhu trendinga šta god da objave - rekli su čelni ljudi sa Radija S.

Do kraja avgusta imaćemo pet novih obrada koje će zazvučati kao potpuno nove pesme i koje će sve generacije iznova zavoleti. Zbog njih će ovo leto biti Xtra.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/Stana Luković promo
Tagovi:

Pročitajte još

Najnovije vesti