Mirka Vasiljević iznenadila: Želim još jedno dete

Mirka Vasiljević iznenadila: Želim još jedno dete

Autor: | 08/07/2020

0

Mirka i Vujadin Savić već imaju troje dece, u vezi su gotovo jednu deceniju, a nedavno su zajedno preležali i virus korona. Kako je Vujadin zbog obaveza često odsutan od kuće, vreme koje je sa suprugom morao da provede u samoizolaciji dodatno ih je zbližilo.

Izgleda da se Mirka tokom te dve nedelje ponovo zaljubila u nevenčanog supruga, pa je u prvom intervjuu posle izolacije otkrila da želi četvrto dete.

Pročitajte: Mirka Vasiljević - Ne mislim gde je Vujadin i ko je pored njega

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vujadin Savic (@savicvujadin) дана 8. Нов 2019. у 8:19 PST


‒ Želim četvrto dete. Mislila sam da kupimo psa, ali sam shvatila da je bolje da napravimo bebu. Vujadin se nećka, svestan je da je dete velika obaveza, ali nagovoriću ga. On voli decu i želi sve da im priušti, želi da bude siguran da će moći finansijski da ih obezbedi ‒ rekla je Mirka za „Informer“.

Poznato je da je lepa glumica spremna na sve zbog ljubavi i porodice, pa je svoju glumačku karijeru stavila po strani kako bi bila domaćica, majka troje dece i posvećena supruga.

Mirka je uvek pazila da Vujadin ima mir i privatnost jer cela porodica živi od njegovog posla. Ali se pripremala da se i ona vrati svom pozivu, kako je nedavno rekla u jednom intervjuu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vujadin Savic (@savicvujadin) дана 24. Јун 2018. у 2:53 PDT


‒ Trebalo je da u aprilu dođem u Beograd. Svake večeri tokom desetak dana imala sam zakazanu predstavu u drugom gradu u našoj zemlji i jako sam se radovala što ću raditi, a onda i što ću biti sa kolegama, kao i što ću vreme u tom putu do rada koristiti samo za sebe, ali, eto, sve je stopirano.

Zbog trenutnog kolapsa usled pandemije virusa korona Mirka i Vujadin Savić očigledno su se predomislili, a lepa mama odlučila je da se priseti „slatkih muka“ koje dolaze s malom bebom.

‒ Moje drugarice tek sad planiraju decu, ili su trudne, a ja sam treće dete rodila sa 24 godine. Već sam i zaboravila kako su rasli zubići, grčeve i volela bih svega toga da se podsetim.

Pročitajte: Mirka Vasiljević - Vujadin misli da mi je prvi porođaj bio lak jer nisam ni pisnula!

Izgleda da će srećna porodica uskoro podeliti lepe vesti sa svima, jer je Mirka baš rešena da svojim mališanima podari još jednog člana porodice. Andrej (9), Adrijana (8) i Mihajlo (6) posebno bi se obradovali bebi koja bi im ulepšavala svaki dan.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATAImages, Instagram

Slične Vesti