Pevačica primljena u bolnicu: Zdravstveno stanje Lene Kovačević naglo se pogoršalo

Pevačica primljena u bolnicu: Zdravstveno stanje Lene Kovačević naglo se pogoršalo

Autor: | 08/07/2020

0

Lena Kovačević jedna je od onih javnih ličnosti, koja je tokom čitavog vanrednog stanja, apelovala na sve ljude da se pridržavaju propisanih mera tokom pandemije virusa korona. Više od svega želela je da zaštiti svoju porodicu i time da primer mnogima. Iako je na muzičkoj sceni dugi niz godina, Lena je sve svoje obaveze otkazala i tokom izolacije sa sinovima i suprugom uživala je u porodičnom druženju.

Pročitajte: Lena Kovačević - Decu vaspitavam kako sam i ja rasla – u pravoslavnom duhu

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lena Kovacevic (@lenakovacevic_official) дана 22. Мар 2020. у 1:29 PDT

Lena Kovačević se oglasila iz bolnice

Taman kada je pomislila da je sve prošlo i da konačno može da se vrati normalnom životu, Lena je osetila prve simptome bolesti. Stanje joj se naglo pogoršalo, pa je odmah primljena u bolnicu. Ona je odlučila da javno progovori i na svom Instagramu je objavila poruku.

– Dragi prijatelji, volela bih da sam u studiju… Ali u dobrim sam rukama u bolnici. Šaljem svima veliki zagrljaj, sa dva metra razmaka, i molim vas da se najstrože čuvate! Jedini simptom koji sam imala bila je iznenadna malaksalost – koja je trajala ne duže od dva dana i odmah sam snimala pluća zbog tog iznenadnog plitkog daha koji sam i zbog prirode posla ozbiljno osetila i shvatila… I primljena u bolnicu sa upalom. Toliko su kompletno trajali moji simptomi – napisala je Lena i dodala:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lena Kovacevic (@lenakovacevic_official) дана 16. Јун 2020. у 12:44 PDT

– Nisam bila u kontaktu sa zaraženima, ne naravno da znam. Na prvom testiranju sam bila negativna, drugi čekam, ali po svemu sudeći glavna stvar u gradu nije me zaobišla. U bolnici ne srećem ljude, srećem superheroje. Što se mene tiče lično #ostanikodkuće. Puno vas sve ljubi vaša Lena! Budimo odgovorni.

Pročitajte: Nedelja mode u Milanu - Lena Kovačević i Suzana Perić oduševile Italijane

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lena Kovacevic (@lenakovacevic_official) дана 7. Јул 2020. у 9:34 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Irina Duplevskaya, instagram

Najnovije vesti