Jahta, sunce i more: Ovako Jovana Nikolić uživa pred sam porođaj (foto)

Jahta, sunce i more: Ovako Jovana Nikolić uživa pred sam porođaj (foto)

Autor: | 06/07/2020

0

Jovana Nikolić trudna je po drugi put i jedva čeka dan kada će na svet doneti još jednu devojčicu. Ona i njen suprug Marko Mišković oduševljeni su što će se ponovo ostvariti u ulozi roditelja. Jovana uživa u blagoslovenom stanju, a čitava situacija oko vanrednog stanja omogućila joj je da više vremena provede sa ćekom Antoninom (7) u krugu porodice.

Jovana Nikolić nije se tokom druge trudnoće pojavljivala previše u javnosti. Međutim, kada je početkom maja konačno izašla iz izolacije i, na oduševljenje svih, pojavila se na snimanju emisije “Amidži šou”, javnost je bila oduševljena.

Kratka, lepršava haljinica jasno je ukazivala na to da je Jovana u već poodmakloj trudnoći, a, kako je nedavno otkrila, beba stiže u avgustu.

Pročitajte: Jovana Nikolić trudna - Prekretnica u mom životu je dan kada sam se odlučila za majčinstvo

Jovana Nikolić, trudna i srećna, uživa na moru

Da bi maksimalno bila izolovana od loših vesti i da bi se što manje izlagala riziku, Jovana je posle završetka školske godine odlučila da otputuje na odmor. Ćerkica Antonina uspešno je završila prvi razred i Jovana Nikolić trudna i srećna napustila je Beograd.

Prve letnje dane lepa trudnica provodi na moru, uživajući u suncu i povetarcu. Jovana je, prokomentarisali su njeni fanovi, konačno objavila fotografiju u blagoslovenom stanju. Preplanula, zgodna u trendi roze kupaćem, Jovana odbrojava dane do porođaja.

‒ Brojimo sitno ‒ kratko je napisala Jovana pored svoje fotografije koja je oduševila njene kolege, prijatelje i pratioce.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Nikolić Mišković (@jovananikolicmusic) дана 3. Јул 2020. у 1:20 PDT

Pevačica ne krije da joj trudnoća nije teško pala, već da, na svu sreću, kao i u prethodnoj zaista uživa.

– Prilično dobro se osećam, nemam uobičajene mučnine. Prva tri meseca protekla su mirno, nastojim da se što više odmaram i vodim računa o zdravoj ishrani. Marko i ja već neko vreme priželjkivali smo da Antonina dobije brata ili sestru, sada je pravi trenutak za to - sa osmehom je rekla Jovana za "Hello!".

Na pitanje da li joj se čini da u njenom životu broj 7 ima posebno mesto, Jovana za naš magazin otkriva:

– Recimo da je tako budući da će među ćerkama razlika biti sedam godina. Zanimljivo je da je ista razlika između moje sestre i mene, kao i između Marka i njegove.

Pročitajte: Jovana Nikolić - Šala na suprugov račun (foto)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Sever Zolak, ATA Images, instagram