Veliki povod za slavlje u domu Bekamovih

Veliki povod za slavlje u domu Bekamovih

Autor: | 04/07/2020

0

Viktorija i Dejvid Bekam u braku su neverovatne dve decenije, što je veliki povod za slavlje u njihovom domu. Naime, par ovog vikenda obeležava 21. godišnjicu braka, koju su proslavili romantičnom večerom udvoje. Tim povodom lepa Viktorija obukla je belo odelo i na „Instagramu“ objavila fotografiju ispod koje je napisala:

‒ Ovog vikenda Dejvid i ja proslavljamo 21. godišnjicu braka. Spremna sam za „dejt“.

Pročitajte: Seoska idila porodice Bekam

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Victoria Beckham (@victoriabeckham) дана 2. Јул 2020. у 9:10 PDT

Dejvid i Viktorija Bekam ‒ ljubav duga dve decenije

Ipak, kako su u Velikoj Britaniji restorani još uvek zatvoreni, par je svoju romantičnu večeru priredio u udobnosti doma, što slavnu dizajnerku nije sprečilo da se dotera za svog muža.

Iako se mnogo pisalo o krizama u njihovom braku, par je srećniji nego ikad. Viktorija i Dejvid venčali su se 4. jula 1999. u dvorcu u Dablinu i uprkos svemu jedan su od najuspešnijih parova na svetu. Iz skladnog braka imaju četvoro preslatke dece.

Ptočitajte: Viktorija i Dejvid Bekam se oglasili povodom navoda da se razvode

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Victoria Beckham (@victoriabeckham) дана 1. Мај 2020. у 11:31 PDT


Dejvid je upoznao Viktoriju 1997. godine, u vreme planetarne „Spice Girls“ manije, kada se pevačica pojavila na utakmici njegovog „Mančester junajteda“. Slavni fudbaler priznaje da je strahovao da ne upropasti njihov prvi susret, ali priča koja je prethodila upoznavanju postala je legenda. Naime, kada ju je prvi put ugledao na televiziji, Dejvid je samouvereno rekao: „Ova devojka će biti moja!“

‒ Došla je sa mojim menadžerom, ali ja sam bio toliko stidljiv da sam se samo predstavio i otišao. Bio sam veoma razočaran što nisam još malo pričao sa njom. Ipak, došla je na sledeću utakmicu i to je bila šansa koju nisam smeo da propustim. Tek tada sam od nje tražio broj telefona. Od prvog susreta prošlo je mnogo godina, a Viktorija je i danas jednako lepa ‒ rekao je u jednom intervjuu slavni fudbaler, koji je u svoju ženu zaljubljen kao prvog dana.

Harper Bekam proslaviće deveti rođendan u karantinu

U julu će u njihovom domu biti još povoda za slavlje. Najmlađi član porodice Bekam, preslatka Harper, proslaviće rođendan 10. jula. Jedina ćerka Bekamovih tatina je mezimica, a da u svojoj devetoj godini izgleda veoma odraslo mogli smo se uveriti na fotografijama koje njeni roditelji često postavljaju na popularnoj društvenoj mreži.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Victoria Beckham (@victoriabeckham) дана 25. Мај 2020. у 1:51 PDT

Komentari (0)

Loading
Teodora Vuković