Sara Jo oduševila promenom (foto)

Sara Jo oduševila promenom (foto)

Autor: | 02/07/2020

0

Sara Jovanović ne krije da je u poslednje vreme sve u njenom životu krenulo nabolje. Tokom karantina pevačica je publiku obradovala novom pesmom „Kaži mi“, a zatim i njenom akustičnom obradom. Pisalo se i da je u srećnoj vezi sa producentom Milkom Babićem.

Izgleda da je Sara trenutno jako zadovoljna sobom, pa je odlučila da se poigra svojom frizurom i nastavi niz pozitivnih životnih promena.

Sara Jo pokazala novu frizuru

Naime, Sara je duže nosila popularnu lob frizuru, koju je besprekorno stilizovala u zavisnosti od situacije. Pevačica je sada napravila sitne izmene i kosa joj izgleda bolje nego ikad.

Pročitajte: Sara Jo za Hello! - Moje bjuti-posledice karantina

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial) on Jul 1, 2020 at 7:15am PDT


Sara sada ima nešto dužu kosu nego obično, prošaranu sa nekoliko sunčanih pramenova i šiške na stranu, koje doprinose da kosa izgleda bujnije. Sa novom frizurom Sara izgleda dosta zrelije, ženstveno i snažno, a baš tako se trenutno i oseća.

Sara Jovanović srećna i zaljubljena

Pošto je napravila ovu krpnu promenu, Sara je spremna da nastavi da niže uspehe u karijeri, sa kojima je, kako je nedavno rekla, tek počela.

O njenom privatnom životu se malo zna sem da je u vezi sa Milkom Babićem, ona o vezi ne priča puno, ali ne krije da je srećna. U poslednje vreme, široki osmeh je sve više odaje.

Pročitajte: Usred vanrednog stanja - Sara Jo u zagrljaju zgodnog Slovenca (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial) on Jun 23, 2020 at 6:07am PDT

‒ Nikad nisam imala razlog da bilo šta krijem, samo biram šta želim da podelim s javnošću, a šta želim da sačuvam za sebe.

Izvor blizak pevačici nedavno je za domaće medije izneo da je par već duže zajedno i da su se baš pronašli.

‒ Sara i Milko su mesecima zajedno. Baš su divan par. Pronašli su se. Imaju ista interesovanja, vole sport, muziku, a i jedno drugo podržavaju u svemu. Ako ste malo bolje primetili, Sara Milku lajkuje skoro svaku fotografiju. Često zna da stavi i srce kao znak zaljubljenosti ‒ rekao je nedavno za „Blic“ izvor upućen u celu priču.

Pročitajte: Sara Jovanović - Za ljude mogu da budem ovo ili ono, ali je važno šta vidim kada se pogledam u ogledalo

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial) on May 24, 2020 at 7:53am PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Najnovije vesti