Blogerka Dunja Jovanić objasnila: Muževno je novo ženstveno!

Blogerka Dunja Jovanić objasnila: Muževno je novo ženstveno!

Autor: | 02/07/2020

0

Blogerka Dunja Jovanić jedna je od najuticajnijih žena u svetu mode na našim prostorima. Ona već skoro deceniju diktira modne trendove na društvenoj mreži „Instagram“. Od kada se ošišala napravila je pravu malu revoluciju na društvenim mrežama i fanove podelila u dva tabora.

Ipak, izgleda da je promenom frizure u njen život ušla jedna potpuno nova estetika, u modnom svetu popularna kao „tom boy“ stil.

Pročitajte: Dunja Jovanić, blogerka kojoj se veruje - Prejake obrve su prošlost

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe) on Jun 24, 2020 at 2:54am PDT

Dunja Jovanić - Prilagođavam se trendovima

U intervjuu koji je nedavno dala za magazin „Story“ Dunja se osvrnula na vodeće trendove u modnom svetu, a na pitanje da li ih prati, odgovorila je:

‒ Prilagođavam im se u onoj meri u kojoj mi je to prihvatljivo. Oduvek sam volela „tom boy“ stil, međutim otkad imam kratku kosu, to moram da doziram kako zaista ne bih izgledala kao dečak. U poslednje vreme kombinujem ga sa nešto ženstvenijim izgledom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe) on Jun 25, 2020 at 3:49am PDT

Upravo taj stil muževne ženstvenosti modna blogerka promoviše na svojim mrežama otkako se odlučila za kratku frizuru. Njen stil izgleda sofisticirano, ali poslovno, a ona svojom pojavom šalje jasnu poruku da je snažna žena.

‒ Baš sam nedavno na „Instagramu“ pokrenula haštag #nebakicanegosekica jer sam želela da kažem da smo se mi žene previše opustilei navikle na patike koje su s vremenom počele da se slažu uz sve odevne kombinacije. Krajnje je vreme da vratimo senzualnost, koju smo izgubile dok smo pokušavale da budemo batice.

Na ovaj način istakla je da se svakodnevni kežual „lookovi“ mogu podići samo ženstvenim detaljima, kao što su cipele na štiklu ili efektan nakit.

Pročitajte: Dunja Jovanić uvek spremna na promenu imidža, ali ovoga puta su svi zanemeli (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe) on Jun 4, 2020 at 9:15am PDT


U svetu žurbe žene su počele da biraju ležernost, široke muške krojeve i patike, što može da izgleda veoma šik, naravno ako se tome doda određena doza koketne ženstvenosti. Upravo u tome je Dunja nepogrešiva, zbog čega i uspeva da balansira između snažne i nežne strane svoje ličnosti i da taj balans iskaže kroz svoj stil.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Pročitajte još