Konačno sin: Berni Eklston u 89. godini postao tata, a ovo je ponosna mama (foto)

Konačno sin: Berni Eklston u 89. godini postao tata, a ovo je ponosna mama (foto)

Autor: | 02/07/2020

0

Berni Eklston tata je po četvrti put! Slavni milijarder i njegova skoro pola decenije mlađa supruga postali su roditelji dečaka. Nekadašnji vlasnik „Formule 1“ u 89. godini dobio je sina, kome su on i njegova supruga Fabijana Flosi (44) dali ime Ejs.

Berni je presrećan, prenose strani mediji, a zanimljivo je da Eklston već ima petoro unučadi. Ovo mu je treći brak, a njegova najstarija ćerka ima 65. godina. Sve u svemu kada se podvuče crta, Eklston će u oktobru napuniti 90 godina, ali živi život punim plućima.

Pročitajte: Berni Eklston - Prvi odlazak sa unukom u antikvarnicu

‒ Dobili smo sina i dali smo mu ime Ejs. Toliko sam ponosan ‒ vidno srećan i rapoložen rekao je Berni Eklston za „The Sun“.

Njegova supruga, lepa Italijanka kojoj je ovo prvo dete, dodala je:

‒ Porođaj je bio veoma lak. Sve je bilo gotovo posle 25 minuta. Zahvalna sam Bogu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели VMax.si (@vmaxsi) дана 1. Јул 2020. у 10:18 PDT

Berni Eklston posle tri ćerke dobio sina

Berni i Fabijana poslednje mesece proveli su u izolaciji u Švajcarskoj i nisu želeli da se izlažu riziku usled pandemije virusa korona. Mali Ejs je prvi sin bogatog Bernija, koji iz prethodnih brakova ima tri ćerke. Najstarija Debora, koju je dobio sa prvom suprugom, ima 65 godina, a zatim je u drugom braku sa Slavicom Radić dobio Tamaru (35) i Petru (31).

Pročitajte: Berni Eklston ne prašta nikome - Tuži zeta zbog zbog duga, ali i zbog uvreda

Na kraju, Eklston se oženio Fabijanom, potpredsednicom marketinga za „Gran-pri“ u Brazilu, 2012. godine. Njegove ćerke je u početku nisu prihvatale, ali su s vremenom uspele da izglade odnose. Fabijana je početkom juna prokomentarisala da jedva čeka da postane majka.

‒ Kao svi roditelji i mi imamo samo jednu želju, da naše dete bude zdravo rođeno ‒ istakla je lepa Italijanka koja je i te kako srećna u braku sa Bernijem, čije se bogatstvo procenjuje na 3,2 milijarde dolara.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram
Tagovi: berni eklston

Najnovije vesti