Letnje osveženje za vašu kožu i vas

Letnje osveženje za vašu kožu i vas

Autor: | 29/06/2020

0

Dobro hidrirana koža je glatka, meka i izgleda mlađe. Ali, tokom letnjih dana naša koža gubi više vode, a time i svež izgled. Tri Eucerin® preparata pomoće ća vam da joj brzo i lako pružite intezivnu i dugotrajnu hidrataciju.

  • Za celodnevnu dubinsku hidrataciju i blistavost vašeg lica pobrinuće se Eucerin® Hyaluron-Filler Hidro Booster serum koji trenutno i intezivno hidrira kožu dajući joj novi sjaj i jedrinu uz efekat popunjavanja bora. Dubinska, 24-časovna hidratacija koju pruža koži zasniva se na udruženom dejstvu dva najpoznatija i najpouzdanija čuvara hidriranosti kože - hijaluronskoj kiselini srednjeg i kratkog lanca i glicerinu. Upotreba ovog seruma je jednostavna, prijatna i osvežavajuća. Nanesite ga ujutru i/ili uveče pre kreme za zaštitu od sunca ili noćne kreme. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eucerin (@eucerin_srbija) on May 18, 2020 at 4:54am PDT

  • Uprkos redovnoj i adekvatnoj nezi vaša koža izgleda umorno i bez sjaja? Odvojite pet minuta za Eucerin® Hyaluron- Filler masku za lice. Hijaluronska kiselina koju sadrži instant će vratititi njen blistavi mladalački sjaj. Hidrirajuće dejstvo hijaluronske kiseline u ovoj maski intezivirano je bioceluloznim vlaknima od kojih je maska napravljena, a zahvaljujući kojima takođe savršeno prijanja uz kožu. Uz jednostavnu upotrebu, bilo da ste na putu, u kancelariji ili kod kuće, s vašeg lica nestaće umorni izgled karakterističan za dehidriranu kožu izloženu užurbanoj svakodnevici i negativnim faktorima okoline. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eucerin (@eucerin_srbija) on Apr 3, 2020 at 2:58am PDT

  • Osećate da tokom dana vaša koža posustaje u borbi da zadrži hidriranost i svežinu jer je klimatizovane kancelarije i vrelina spoljneg okružanja stavljaju pred dodatne izazove? Visoke temperature i intezivno sunčevo zračenje ugrožavaju prirodnu zaštitnu barijeru kože, zbog čega brže gubi vodu i postaje dehidrirana i izgleda umorno i bez sjaja. To stanje kože često osećamo i kao zategnutost i osetljivost na dodir. Ne brinite, ako pri ruci imate novi Eucerin®Hijaluron Hidrantni Sprej sve je pod kotrolom. Za razliku od sprejeva koji sadrže samo čistu vodu koja brzo isprava ostavljajući kožu još suvljom nego pre, Eucerin®Hijaluron Hidrantni Sprej pružiće vašoj koži trenutnu, ali i dugotrajnu hidrataciju. Kombinacija hijaluronske kiseline i gliko-glicerola, omogućava da ovaj sprej aktivira prirodne mehanizme hidratacije kože. Zahvaljujući tome odmah joj se vraća zdrav izgled i blistavost, dugo ostaje hidrirana i postaje nežna na dodir. Eucerin®Hijaluron Hidrantni Sprej odgovara svim tipovima kože i može se koristiti redovno i preventivno ili kad god osetite da je to vašoj koži potrebno. Dodatno, osim vaše kože, u osvežavajućem iskustvu upotrebe ovog preparata uživaćete i vi! 

Info plus: SPF nega – Važan faktor vaše lepote

Ne zaboravite da redovna i svakodnevna upotreba adekvatnih preparata za zaštitu od sunca, osim što štiti zdravlje vaše kože, doprinosi i sprečavanju preveremenog starenja kože izazvanog sunčevim zračenjem, takozvanog fotostarenja. Da bi sve potrebe vaše kože bile zadovoljene izaberite preparate iz Eucerin® linije za zaštitu lica od sunca koji su prilagođeni individualnim potrebama vaše kože. Tako ćete joj jednim potezom obezbedite negu i zaštitu.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo
Tagovi: