Denis Kvejd po četvrti put rekao „da“, ovog puta 39 godina mlađoj lepotici (foto)

Denis Kvejd po četvrti put rekao „da“, ovog puta 39 godina mlađoj lepotici (foto)

Autor: | 26/06/2020

0

Denis Kvejd venčanje je želeo po svaku cenu iako mu je ovo četvrti brak. Slavni holivudski glumac u oktobru prošle godine iznenadio je javnost kada se verio sa 39 godina mlađom devojkom. Atraktivna studentkinja Lara Savoj (26) na romantičnom putovanju na Havajima pristala je da se uda za Denisa Kvejda (66), koji nije mogao da sakrije sreću.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TMZ (@tmz_tv) дана 18. Окт 2019. у 10:53 PDT

Iako su prvo planirali da se venčaju u aprilu na Havajima, ti planovi pali su u vodu zbog pandemije korona virusa. Denis Kvejd venčanje nije želeo da odlaže uprkos situaciji u svetu, pa su odmah smislili i rezervni plan. Umesto na Havajima, venčali su se u Santa Barbari.

Zgodna manekenka, inače studentkinja, Lara Savoj glumca prati u stopu, a izgleda da njihova veza, kojoj skoro niko nije davalo velike šanse, polako biva sve ozbiljnija.

Pročitajte: Denis Kvejd otvorio dušu - Bio sam na glasu kao ‘loš momak’, a u stvari sam bio potpuna budala (video)

Denis Kvejd venčanje sa Sarom u prelepoj Santa Barbari

Denis Kvejd venčanje sa atraktivnom Sarom dugo je planirao, a uspeli su da svoj intimni život sačuvaju do kraja. Bez prisustva medija i velikoj broja gostiju, holivudski glumac je po četvrti put stao na „ludi kamen“. Denis Kvejd venčanje je želeo da sakrije od brojnih medija i u tome je uspeo. Ekskluzivne fotografije objavio je samo magazin "People", a one su se putem društvenih mreža u rekordnom roku proširile čitavim svetom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели People Magazine (@people) дана 24. Јун 2020. у 6:16 PDT

Prema pisanju magazina „People“, Sara, koja je trenutno na doktorskim studijama iz oblasti finansija, veoma je zaljubljena u supruga.

‒ Oboje smo morali da prođemo kroz ozbiljne stvari da bismo bili ono što sada jesmo, spremni jedno za drugo ‒ rekla je nedavno za strane medije.

Kvejd za suprugu ima samo reči hvale.

‒ Jednostavno, volim je kao osobu, njen lik, inteligenciju, njen pogled na svet i, naravno, lepotu ‒ objasnio je glumac.

Pročitajte: Denis Kvejd u paklu zavisnosti - Video sam sopstvenu smrt

Denis iza sebe ima tri braka. Bio je oženjen sa Pi Džej Sols, Kimberli Kvejd i glumicom Meg Rajan. Otac je postao 2004, kada je u braku sa Kimberli Bafington dobio blizance Zoi i Tomasa, koji danas imaju 12 godina.

Kako navodi „Daily Mail“, Sara je pre Denisa već bila u vezi sa starijim muškarcem, zvezdom serije „Entourage“ Džeremijem Pivenom (54).

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti