CAPITOL POSTAJE BIG RAKOVICA: Koncert Nataše Bekvalac kao poklon svim posetiocima

CAPITOL POSTAJE BIG RAKOVICA: Koncert Nataše Bekvalac kao poklon svim posetiocima

Autor: | 25/06/2020

0

BIG šoping centri u Srbiji dobiće novog člana porodice – popularni Capitol Park Rakovica od nedelje 28. juna postaje BIG Rakovica, kada će biti priređena i velika proslava za sve posetioce. Početak zabave zakazan je za 18.30 časova, na parkingu centra, kada će publika imati priliku da uživa u velikom koncertu Nataše Bekvalac.

Sjajnu zabavu će tog dana osim Natašinih hitova upotpuniti nastupi mađioničara i atraktivni plesni performansi, kako bi se na pravi način obeležio početak novog poglavlja u radu ovog dobro poznatog otvorenog tržnog centra.

- Verujem da već svi znaju da je BIG uvek izbor mene i moje porodice kada je reč o dobrom šopingu. Zato mi je posebno drago što će i ovaj deo Beograda od sada imati svoj BIG centar. Radujem se novom druženju sa publikom i pozivam sve da dođu da pevaju i plešu sa mnom - rekla je Nataša Bekvalac povodom predstojećeg koncerta.

Capitol Park Rakovica, koji za vikend zvanično postaje deo BIG porodice, otvorio je svoja vrata posetiocima u oktobru 2017. godine. Zahvaljujući spoju različitih brendova iz oblasti sporta, mode, kućnog dekora, dečijih igračaka, ali i zbog Cine Grand bioskopa, Pet centra i odličnih kafića, BIG Rakovica biće i ubuduće omiljena šoping destinacija u ovom delu grada.

Podsetimo, osim centra u Rakovici, u okviru BIG porodice u Srbiji uspešno posluju i centar BIG FASHION i BIG FASHION Park u Beogradu, BIG Novi Sad, BIG Fashion Outlet Inđija, BIG Pančevo, a odnedavno je i Aviv Park Zrenjanin u vlasništvu BIG CEE kompanije.

Komentari (0)

Loading
Teodora Vuković