Rada Manojlović i Milan Stanković nisu prekinuli sve veze: Ne vidim ništa loše u tome što se moj bivši i sadašnji viđaju!

Rada Manojlović i Milan Stanković nisu prekinuli sve veze: Ne vidim ništa loše u tome što se moj bivši i sadašnji viđaju!

Autor: | 22/06/2020

0

Rada Manojlović i Milan Stanković su odavno raskinuli, a pevačica trenutno uživa u vezi s Harisom Berkovićem, bez obzira na tračeve i novinske napise

Rada Manojlović i Milan Stanković bili su jedan od najpopularnijih parova na domaćoj estradnoj sceni. Onda se njihova ljubav ugasila, a fanovi su ostali razočarani.

Rada od tada nerado odgovara na pitanja o privatnom životu, vešto izbegavajući da otkrije kada će najzad stati pred matičara i ozvaničiti vezu s Harisom Berkovićem. Ipak, pošto se javnost sve vreme nada da će se Rada Manojlović vratiti Milanu Stankoviću, ona je odlučila da otkrije kakva je priroda njihovog sadašnjeg odnosa.

Pročitajte: Rada Manojlović i Haris Berković: Rešili da zajedno grade kuću

U razgovoru za Informer, Rada je otkrila da se njen bivši i sadašnji momak druže i da im je sasvim lepo u takvoj prijateljskoj konstelaciji.

- Insistirala sam da se družimo sve troje. Ne vidim ništa loše u tome što se moj bivši i sadašnji viđaju - rekla je Rada za pomenuti list i dodala:

Rada Manojlović i Milan Stanković su ostali dobri prijatelji i nakon kraja ljubavi

- Haris i ja smo se uverili da nam je Milan najpouzdaniji i najiskreniji prijatelj na estradi. Često mu šaljemo da presluša pesme koje želimo da snimimo, tražimo savete od njega. Samo njemu verujemo jer sam sigurna da nam želi uspeh. Milan je zapravo jedini čovek sa estrade s kojim se Haris i ja viđamo i čujemo - bila je potpuno iskrena pevačica.

Pročitajte: Rada Manojlović i Milan Stanković: Želeli smo da se sakrijemo od medija, ali su nas drugi odavali

Ona je napomenula da je razlog za takvo, za Srbiju neuobičajeno prijateljstvo i taj, jer na estradnoj sceni i nema previše pravih prijateljstava.

- Ne treba mi niko sa estrade da sa njima ispijam kafe i vodim isprazne razgovore. Imam mnogo obaveza. Ako ne nastupam, tražim nove pesme ili idem u selo kod tate. Trudim se da sve slobodno vreme provedem sa porodicom. Haris mi je dovoljan, ali prosto volim da se viđam i sa Milanom - ispričala je Rada i objasnila:

Pročitajte: Rada Manojlović i Milan Stanković: Od prijateljstva do ljubavi i nazad

- Kada se sve troje vidimo, malo ogovaramo estradu, ali mahom pričamo o temama koje nemaju veze sa našim kolegama. Ma ja pred Milanom mogu sve da pričam! Često mu se poveravam jer znam da to što mu kažem neće preneti dalje. Milan me nikada ne bi izdao, kao ni ja njega - bila je potpuno jasna Rada.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti

Pročitajte još