Otkako se razveo, Boris Beker se ne smiruje: Ovo je njegova nova devojka

Otkako se razveo, Boris Beker se ne smiruje: Ovo je njegova nova devojka

Autor: | 17/06/2020

0

Izgleda da je Boris Beker u potpunosti ostavio iza sebe težak period koji je imao tokom 2017. i 2018. godine. Kada se pre tri godine pojavila vest da je nekadašnji slavni teniser bankrotirao, javnost je bila u šoku. Kako su tada preneli nemački mediji, Boris Beker bio je u dugovima do grla. Dug od 61 miliona evra načisto je slomio legendu svetskog tenisa, pa je bio prinuđen da rasproda sve što ima, čak i svoja tri trofeja za pobednika „Vimbldona“.

Pročitajte: Boris Beker nije hteo da je prizna, ali već po rođenju bilo je jasno da je on otac

Boris nije uspeo da isplati sva svoja dugovanja i bio je prinuđen da proglasi bankrot.

Boris Beker osvojio je „Rolan Garos“, „Vimbldon“ i „US Open“. Jedino što mu je te godine nedostajalo bio je „Australian Open“. Novca je imao u izobilju, devojke su ga opsedale… Njegovo bogatstvo procenjivalo se na sto miliona evra, a kako je reč o Nemcu, mnogi su verovali da cifra samo može da raste.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Paolo, Milano 🇮🇹🎾 (@toptennisplayers) дана 9. Јун 2020. у 2:57 PDT

Boris Beker uvek je voleo buran ljubavni život

Izgleda da je bankrot bio samo vrh ledenog brega. Njegov ljubavni i bračni život nimalo nije bio bajkovit, a čini se da se ni danas ne skrašava.

Beker se prvi put oženio u decembru 1993. Supruga se zvala Barbara Feltus i sa njom je dobio dvoje dece, Nou Gabrijela i Elijasa Baltazara. Razveo se 15. januara 2001. godine, a žena mu je odmah uzela 14, 5 miliona evra.

Pročitajte: Beker - Novak ima šampionski mentalitet i to ne može da se izgubi

 

 

Potom je ruskom modelu platio tri miliona evra jer je s njim zatrudnela. Njih dvoje sreli su se u jednom restoranu u Londonu, pa ga je čašica previše i želja za seksom stajala tri miliona evra. Onda je neko vreme bio sa Alesandrom Mejer, pa mu je i ona uzela novac… Uglavnom, bio je drag ženama, a još draži posle razvoda.

Beker je zarađenih sto miliona evra prokockao i lošim investicijama. Najviše je pogrešio kada je uložio ogroman novac u sumnjivi biznis sa naftnom kompanijom u Nigeriji.

Posle razvoda Boris je otpočeo novi život

Na kraju se Boris Beker ponovo oženio i to s holandskim modelom Lili, sa kojom je bio u vezi trinaest, a u braku devet godina. Par je u zajedničkom saopštenju 2018. objavio odluku da se „prijateljski rastane“ i posveti devetogodišnjem sinu Amadeusu.

‒ Ovo nije bila laka odluka ‒ rekao je Bekerov advokat Kristijan Oliver Moser „Bildu“ posle saopštenja i dodao da su problemi u braku Borisa i Lili počeli nakon Bekerovog bankrota.

Pročitajte: Boris - Ne osećam se kao Nemac, voleo bih da me sahrane na Vimbldonu (video)

Ali izgleda da je od potpisivanja papira za razvod Boris Beker srećan. Legenda svetskog tenisa se ne skrašava. Ubrzo je uplovio u ljubavnu romansu sa dvadeset godina mlađom manekenkom Lajlom Povel. Uživali su u putovanjima i provodu, a pre dve nedelje i stavili tačku na ljubav. Mesta i vremena za patnju Boris nije imao, pa je, kako prenosi strana štampa, već u novoj vezi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Layla Powell (@laylaypowell) дана 28. Мај 2020. у 2:37 PDT

Boris Beker uhvaćen je u prisnom druženju sa Joanom Montero, koja, verovali ili ne, nije manekenka. Naime, ona je politički analitičar, sa kojom se Boris zbližio kada su zajedno bili angažovani na projektu #blacklivesmatter. Iako nije manekenka izgleda sjajno.

Pročitajte: Kriza je bila jača od ljubavi - Beker se razvodi nakon devet godina braka

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Boris Becker (@borisbeckerofficial) дана 26. Феб 2020. у 11:30 PST

Par je snimljen kako jednog popodneva zajedno odlazi kod zubara. Da nije reč samo o prijateljstvu, otkrio je intiman Borisov i Joanin zagrljaj. Strani tabloidi prenose da je Lajla prilično iznenađena time da je njen bivši dečko već uplovio u novu vezu, pa je svoje negodovanje izražavala i preko „Instagrama“.

Pročitajte: Žene su ga skupo koštale - Kako je bankrotirao Boris Beker

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram
Tagovi: boris beker

Najnovije vesti