Mediji bruje o novom dečku Emine Jahović, a ona poručuje samo jedno (foto)

Mediji bruje o novom dečku Emine Jahović, a ona poručuje samo jedno (foto)

Autor: | 15/06/2020

0

Emina Jahović ljubav vidi kao pokretač svega što radi u životu. Posle razvoda od Mustafe Sandala, sa kojim je provela deset prelepih godina u braku, Emina je odlučila da se posveti sinovima i karijeri. Ali kako ljubav ne bira ni mesto ni vreme, Emini Jahović ljubav je veoma brzo pokucala na vrata.

Pevačica je uplovila u emotivnu vezu sa turskim biznismenom Sadetinom Saranom i našla se na skoro svim naslovnim stranama domaće i turske štampe.

Pročitajte: Emina Jahović sa sinovima u izolaciji - Držim se dobro, ali deca su zabrinuta

Njihova veza od početka je privlačila veliku pažnju javnosti iako su se oni trudili da je izbegnu. Zato su se retko pojavljivali zajedno na događanjima. Pošto su uspeli da pevaziđu nekoliko trzavica i dali novu šansu ljubavi, Emina je odlučila da sinove upozna sa novim izabranikom.

– Emina je bila presrećna što se svi lepo slažu i odahnula je, ali zabrinula se kada su je sinovi upitali da li će uskoro dobiti batu ili seku. Bila je šokirana odakle to njima. Izbegavala je da priča na tu temu, međutim, oni su insistirali i stalno je zapitkivali – rekao je krajem prošle godine izvor blizak pevačici za domaće medije.

Pročitajte: Emina Jahović i Mustafa Sandal ponovo zajedno!

Emina Jahović ‒ Ljubav nije trajala dugo

Ubrzo potom procurela je informacija da je Emina Jahović stavila tačku na ljubav sa turskim milionerom i odlučila da nastavi sama. Nije želela da ponovo staje pred matičara, što je Sadetinu bila želja. Mislila je da je pronašla srodnu dušu i da će uz njega moći da se posveti karijeri i svojim sinovima, ali bez opterećenja i uslovljavanja. Pevačici takav pritisak nije odgovarao, pa je stavila tačku na vezu početkom ove godine.

– Raskinula sam tu vezu. To je završena priča. Stavili smo tačku na to jer to je, kako da kažem, bilo malo prebrzo posle braka. Imali smo neko mimoilaženje i mišljenje, i način života… Rastali smo se kao prijatelji u najboljim odnosima, mi smo odrasli ljudi – rekla je Emina u jednoj emisiji.

Pročitajte: Emina Jahović - Nisam prevarila Mustafu, niti je on mene, ljubav se jednostavno ugasila

Emina Jahović ‒ Ljubav ponovo kuca na vrata

Samo šest meseci kasnije mediji ponovo bruje o tome da Emina Jahović ima novog bogatog dečka. Reč je o Salihu Čečenu. Naime, kako prenose turski mediji, srpska pevačica već nekoliko meseci krije vezu s mlađim muškarcem. U pitanju je sin turskog milionera Ibrahima Čečena, vlasnika jedne od najvećih kompanija u Turskoj. Prema pisanju lista „Alo“ Emina i Salih upoznali su se u istoj teretani u kojoj se rodila ljubav između nje i njenog prethodnog izabranika.

Turski mediji su preneli da je Emina za novog dečka rekla samo najbližima. Međutim, kao bivšoj ženi najpoznatijeg turskog pevača Mustafe Sandala nije joj pošlo za rukom da tajnu romansu dugo krije od javnosti.

Pročitajte: Emina Jahović raskinula vezu sa Sadetinom, ali ovu neće nikada!

Kako ne želi da se njeno ime dovodi u vezu sa svakim, i da se pišu neistine, odlučila je da se oglasi povodom novih napisa u medijima.

‒ Svi naslovi i spekulacije o mojoj novoj ljubavnoj vezi su neistinite. Hvala na pažnji ‒ napisala je pevačica na svom „Instagramu“.

Ovo je, inače, prvi put da je Emina demantovala svoj ljubavni status.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Andeja Damnjanović, ATA Images

Najnovije vesti