Milica Todorović više ne izgleda ovako, dijeta je učinila svoje (foto)

Milica Todorović više ne izgleda ovako, dijeta je učinila svoje (foto)

Autor: | 10/06/2020

0

Milica Todorović smršala je za samo nekoliko nedelja i polako se vraća na svoju staru kilažu. Pevačica ne krije da uživa u hrani, ali da je tokom izolacije, koju je provela u rodnom Kruševcu, odlučila da skine višak kilograma. Da li je tome doprineo raskid sa glumcem Petrom Strugarom za sada nije poznato, ali definitivno je imala dobru motivaciju.

Ravnog stomaka i sa vidno manje kilograma, Milica sada izgleda mnogo drugačije. Na njenom „Instagramu“ osvanula je najnovija fotografija, koja je oduševila pratioce.

Pročitajte: Petar Strugar potvrdio napise medija - Istina je, Milica i ja smo okončali vezu

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) дана 8. Јун 2020. у 9:29 PDT

Milica Todorović smršala bez gladovanja

Milica Todorović smršala je zahvaljujući posebnom načinu ishrane. Todorovićeva je otkrila da je imala problem sa viškom kilograma, te da je u najtežem periodu života imala 71 kilogram. Pre godinu dana rešila je da vrati staru liniju zbog zdravlja, režimom ishrane u kome nema gladovanja.

‒ Svi znamo kako se skidaju kilogrami, ali to uglavnom ne primenjujemo. Uživam u hrani i mnogo volim da jedem. I kad sam se ugojila, tih nekoliko kilograma viška mi je smetalo ‒ rekla je Milica u intervjuu za „Hit“. ‒ Nisam doživljavala sebe kao bucku. Ipak, bila sam svesna da to što radim nije dobro za zdravlje, posebno zato što je na mom jelovniku uglavnom prženo, masno i slatko... To se godinama taloži, usporava metabolizam i može da izazove razne bolesti.

Pročitajte: Milica Todorović - Korona virus je važniji od mog raskida sa Petrom

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) дана 24. Апр 2020. у 5:50 PDT

Milica Todorović smršala tokom izolacije

Iako je odlučila da vanredno stanje i period izolacije provede u roditeljskom domu u Kruševcu, nije se opuštala već se pridržavala propisanog jelovnika. Uspela je da odoli svim ukusnim jelima koje je pripremala njena mama, a u organizam je unosila samo zdrave namirnice.

‒ Najviše sam smršala tokom samoizolacije. Imala sam vremena da se detaljno posvetim pravilnoj ishrani ‒ rekla je Todorovićeva i istakla da sada ne može ni da zamisli da pojede nešto što je ranije redovno konzumirala.

Pročitajte: Milica Todorović - Mnogo se ja femkam, a sat mi otkucava za brak i decu

Prošle godine lepa Milica Todorović našla se u problemu jer se proneo trač da joj je zdravlje ugroženo i da joj je najveći problem napravila štitna žlezda. Kada se takva vest pojavi, ona se kroz medije nadogradi i ako se tome ne stane na kraj, obično sve poprimi mnogo veće razmere i postaje problem. Iz tog razloga Milica je odreagovala i preko „Instagrama“ objavila poruku da u toj priči nema istine.

‒ Molim vas… nemojte se igrati ozbiljnim stvarima i prizivati mi neko zlo… Bolest je ipak nešto što je vrlo ozbiljna tema, a ja, Bogu hvala, nisam bolesna. Nemam nikakve bolesti. Živa sam i zdrava – poručila je tada Milica.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Luka Šarac, instagram

Slične Vesti