Bela majica - savršena modna osnova svakog stila

Bela majica - savršena modna osnova svakog stila

Autor: | 29/05/2020

0

Jednostavna bela majica - novi trend koji u svetu mode promoviše jednostavnost - posebno nas oduševljava. Kombinovanje jednostavnih komada omiljeno je damama svih generacija, a na vrhu takvih, klasičnih komada nalazi se upravo ova majica.

Kako su ove godine 90-te vodeći trend u svetu, bela majica i svetao džins postaju omiljena odevna kombinacija za predstojeće letnje dane.

Jednostavna bela majica - Ključni komad za kreiranje savršenih odevnih kombinacija

Bela majica već sezonama je na vrhu svoje popularnosti, a da biste bili stilizovani više vam nisu potrebni luksuzni komadi. Još jedna prednost ovog popularnog odevnog komada je što je cena pristupačna, a predstavlja pravo osveženje vašim dnevnim outfitima.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) дана 29. Мај 2020. у 4:16 PDT

Koko Šanel otkrila sve potencijale ove čarobne majice

Popularnost ovog odevnog komada počela je prvih godina dvadesetog veka, kada je bila sastavni deo mornarske uniforme. Tada je ova čarobna majica zapala za oko francuskoj kreatorki Koko Šanel. Od tada, ova majica je imala mnogobrojne rimejkove, jer njena bela površina daje mnogo prostora za kreativne napise.

Pročitajte: Koja majica je u trendu već punih 200 godina?

Danas je majica u beloj boji, ali sa porukom, postala omiljeni odevni komad devojkama, koje putem garderobe žele dodatno da iskažu svoju ličnost. U tom maniru modna kuća Dior izbacila je celu liniju belih majica sa sjajnom feminističkom porukom.

Bela majica - Dobra osnova za savršen poslovni outfit

Ova majica je sjajno rešenje za sve one dane kada vam je inspiracija na minimumu, a sjajno se kombinuje uz popularne oversajzd sakoe, pa je sjajno rešenje i za poslovne dnevne outfite.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели CAMILA COELHO (@camilacoelho) дана 17. Мар 2020. у 2:33 PDT

Bela majica - pogodna i za večernje lukove

U zavisnosti od načina na koji je kombinujete ova majica može izgledati veoma chic. Iskombinovana na pravi način ona definitivno izgleda kao pogodan odevni komad i za vaše večernje lukove, onih dana kada ne želite previše da se trudite.

Pročitajte: Viktorija Bekam u ovoj majici izgleda savršeno!

Komentari (0)

Loading
Teodora Vuković Guliver/Getty

Slične Vesti