Kako je korona ubila ljubav: Huan del Potro ostao bez ove lepotice (foto)

Kako je korona ubila ljubav: Huan del Potro ostao bez ove lepotice (foto)

Autor: | 27/05/2020

0

Huan Martin del Potro, poznati argentinski teniser i jedan od najpopularnijih neženja u svetu sporta, ponovo je slobodan. Ovu informaciju potvrdila je njegova doskorašnja devojka Sofija Himenes.

- Da, istina je. Huan i ja smo prekinuli. Vreme samoizolacije imalo je veliki uticaj na nas i bilo je povezano sa mnogo neizvesnosti - iskreno je ispričala Sofija gostujući u šou-programu „Los Angeles de la Mancanza“.

Del Potro i Sofija vezu su započeli decembra 2018. godine, ali izgleda da su, poput mnogih parova širom sveta, raskid doživeli u doba korone.

Pročitajte: Del Potro - Novače, lepo se provodi i uživaj sa decom kod kuće

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели sᴏғɪ ᴊᴜᴊᴜʏ (@sofijuok) дана 2. Феб 2020. у 1:58 PST

Huan del Potro - Raskid u izolaciji

Poznati par, naime, nije uspeo da pregrmi krizu koja je nastupila tokom karantina, već je, umesto veridbe ili venčanja, usledio raskid.

- Ne znam, zapravo, šta se dogodilo. Mislim da je period izolacije uticao na nas zbog mnogo neizvesnosti. Posle Uskrsa otišla sam da živim kod majke. Od tada Huan i ja uopšte nismo komunicirali, čak ni porukama - rekla je Sofija.

Pročitajte: Milica Todorović - Korona virus je važniji od mog raskida sa Petrom

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели sᴏғɪ ᴊᴜᴊᴜʏ (@sofijuok) дана 4. Мај 2020. у 9:09 PDT

- Niko od nas nije mogao da zna šta će se dogoditi posle karantina. Trenutno nemamo nikakav kontakt. Vratila sam se majci posle zajedničkog života sa Huanom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели sᴏғɪ ᴊᴜᴊᴜʏ (@sofijuok) дана 24. Сеп 2019. у 9:46 PDT

Huan del Potro – Najpoželjniji neženja „belog sporta“

Huanu del Potru, inače velikom prijatelju sjajnog Novaka Đokovića, sloboda sigurno neće teško pasti jer je već duže jedan od najpoželjnijih muškaraca u svetu tenisa.

Pre nego što je upoznao Sofiju 2018. godine, argentinski teniser punio je strane tabloide zbog raskida sa tadašnjom devojkom, poznatom pevačicom i glumicom Himenom Baron. Par je priznao da je razlog raskida posvećenost profesionalnim obavezama. Himena je već tada imala trogodišnjeg sina sa fudbalerom Pablom Osvaldom, a Huanu nije smetalo što je godinu dana starija od njega i što ima dete.

Pročitajte: Otkaz, buran raskid, tužba za nasilje - Zbog čega se ubila bivša devojka princa Harija

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели J MENA (@jmena) дана 18. Апр 2020. у 12:12 PDT

Lepa pevačica je izjavila da nije želela da joj razdvojenost od Del Potra uništi odnos, kao što je to bio slučaj sa fudbalerom Osvaldom. Ali argentinski mediji tada su pisali da je veza pukla jer se u nju umešao otac slavnog tenisera. On je, navodno, unajmio detektiva da prati potencijalnu snajku dok je sin na turnirima. Očigledno mu se „nešto nije dopalo“, pa je molio sina da prekine vezu. Ubrzo posle ovih pisanja Del Potro je brže-bolje raskinuo i uživao u samoći.

Pročitajte: Milica Todorović za novi HELLO! - Raskid me je slomio, a onda mi je, niotkuda, u život ušao Petar…

Inače, Huan Martin del Potro je ceo mart proveo u Majamiju, gde je bio na rehabilitaciji kolena, koje je početkom godine operisao zbog velikih problema. Poslednji meč odigrao je prošlog juna, a njegov najveći uspeh u karijeri je osvajanje „US Opena“ 2009. godine.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty