Godinu dana posle rođenja četvrtog deteta Kim i Kanje ponovo slave

Godinu dana posle rođenja četvrtog deteta Kim i Kanje ponovo slave

Autor: | 26/05/2020

0

Kanje i Kim ponovo imaju veliki razlog za slavlje. Naime, pošto su pre nekoliko nedelja proslavili prvi rođendan četvrtog i ujedno najmlađeg deteta, sina Psalma, poznati par ponovo ima razlog za slavlje.  Na oduševljenje fanova Kim i Kanje proslavljaju šestu godišnjicu braka uprkos trzavicama i šuškanjima da u njihovom braku nije baš sve tako idealno.

- Šest godina iza nas, cela večnost ispred. Zajedno do kraja - napisala je emotivna Kim uz fotografije koje do sada nisu viđene. Brojni obožavatelji objavu su ubrzo zasuli čestitkama i lepim željama povodom šeste godišnjice braka jednog od zasigurno najzanimljivijih i najkontroverznijih parova.

Pročitajte: Dok ih mediji razvode, Kim Kardašijan i Kanje Vest se ludo zabavljaju - Porodica crva na okupu! (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kim Kardashian West (@kimkardashian) дана 24. Мај 2020. у 3:01 PDT

Kanje i Kim - Venčanje o kome se i danas priča

Podsećamo, par je sudbonosno „da“ izgovorio 2014. godine u Firenci, a osim članova porodice i i prijatelja, glamuroznom venčanju prisustvovala je i njihova najstarija ćerka Nort, koja je tada imala nepunih godinu dana. Par je tokom šest godina braka dobio još troje dece, Sainta (4), Čikago (2) i Psalma (1).

Dugo posle venčanja Kim i Kanjea nagađalo se koliko je ova glamurozna ceremonija koštala.

Pročitajte: Kanje i Kim - Poslednje pripreme pred venčanje

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели E! Online Brasil (@eonlinebrasil) дана 27. Мај 2014. у 6:58 PDT

Sudbonosno “da” izgovorili su na vrhu tvrđave „Belvedere“, koja datira iz 16. veka i nudi predivan pogled na Firencu. Navodno su za iznajmljivanje ove lokacije potrošlili više od 409.000 dolara, a dodatno su morali da izdvoje novac za osvetljenje i ostale detalje koji su ulepšali prostor. Magazin „People“ pokušao je da odgovori na ovo pitanje, te su procenili sumu koju je slavni par morao da izdvoji za neke od najvažnijih stavki na venčanju.

Pročitajte: Srećne vesti iz doma Kim Kardašijan i Kanjea Vesta otkrivene na nesvakidašnji način

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sanook.com (@sanook.com) дана 26. Мај 2014. у 1:34 PDT

Gosti koji su u Pariz stigli oko 19. maja odseli su u luksuznom hotelu “George V” sa pet zvezdica koji nudi sobe čija je početna cena 750 dolara za noć. Kada se proslava preselila u Firencu, zvanice su se smestile u jednom od dva ekskluzivna hotela, u kojima noćenje košta najmanje 885 dolara. Kada se to pomnoži sa otprilike dvesta gostiju, dobije se suma od preko pola miliona dolara, koju su mladenci morali da izdvoje za smeštaj. Tome bi treba dodati i boravak u luksuznoj vili u Firenci, u kojoj je bila smeštena najuža porodica, a košta najmanje 1.800 dolara za noć po sobi.

Pročitajte: Kanje i Kim postali roditelji četvrti put - On je stigao i savršen je!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Erica Blaine Photography (@ericablainephotography) дана 2. Сеп 2014. у 7:12 PDT

Da bi gosti iz Pariza stigli na glavni događaj u Firenci, Kim i Kanje angažovali su dva privatna aviona, a po sletanju od aerodroma do hotela dovezlo ih je 45 do 50 automobila i kombija. Procenjuje se da je samo za automobile izdvojeno 70.000 dolara.

Gosti su na raspolaganju imali i ceo tim koji ih je ulepšavao za veliki dan. Procenjuje se da bi takva usluga mogla da košta oko 380 dolara po osobi. Za više od dvesta gostiju to je ukupno 65.000 dolara.

Pročitajte: Vogue u poseti kod Kim Kardašijan (video)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty

Slične Vesti