Vreme je za novi početak: Petar Strugar iselio se iz stana Milice Todorović

Vreme je za novi početak: Petar Strugar iselio se iz stana Milice Todorović

Autor: | 26/05/2020

0

Glumac Petar Strugar i pevačica Milica Todorović duže već intrigiraju javnost svojim odnosom. Iako se niko od njih dvoje ne oglašava povodom raskida, nove vesti već stižu. Naime, Petar je definitivno napustio Miličin stan, u kome su živeli zajedno do početka vanrednog stanja, i uložio veliki novac u novu nekretninu.

Petar Strugar iselio se iz stana Milice Todorović na Novom Beogradu i postao vlasnik kuće u kojoj je živela poznata glumačka porodica Žigon. Naime, prema pisanju domaće štampe, glumac je iznajmio kuću koleginice Ivane Žigon na Senjaku, gde je do smrti živela njena majka, takođe glumica Jelena Žigon, koja je preminula 11. aprila 2018. godine. Od tada kuća je bila prazna.

Pročitajte: Milica Todorović za novi HELLO!: Raskid me je slomio, a onda mi je, niotkuda, u život ušao Petar…

- Petar odnedavno živi u kući Žigona. Pas mu se pre jedno dve nedelje izgubio u našem kraju, pa smo tako i saznali da je on naš novi komšija. Mislim da iznajmljuje ovu kuću, da je nije kupio. Kako sam čuo, tu uglavnom samo prespava jer vreme provodi na ergeli s konjima. Ode rano ujutru i vrati se baš kasno uveče. Ivana živi negde van Beograda - ispričao je jedan komšija za „Kurir“.

Kako ovaj dnevni list navodi, Petru su prijatelji rekli da se ta vila izdaje i on je odlučio da zakupi celu kuću u kojoj odnedavno živi sa svojim psom. Kao i kada je u pitanju raskid sa Milicom Todorović, glumac Petar Strugar ove navode nije ni potvrdio ni demantovao.

Pročitajte: Petar Strugar prvi put o Milici - Desilo se! Istina je da smo se upoznali na snimanju njenog spota

Porodica Žigon dugo je živela u ovoj kući, koju je Jelena nasledila od svojih roditelja. Tu se uselila kada je sa suprugom, glumačkom legendom Stevom Žigonom došla iz Ljubljane. U ovoj vili odrasla su njihova deca Ivana i Nikola. Dok je glumica bila živa, njen dom je u nekoliko navrata bio meta lopova. Kuća je na dva nivoa i prostire se na oko 250 kvadrata, ima veliku terasu na spratu i dvorište.

Glumac Petar Strugar - U zagrljaju druge

Da je između Petra i Milice definitivno kraj potvrđuju i nova pisanja medija nakon što je glumac na društvenim mrežama objavio najnoviju fotografiju. Iako su prošli izolacija i vanredno stanje, Milica i Petar još se nisu nigde pojavili zajedno, ali je zato Strugar odlučio da svoje slobodno vreme provede sa koleginicom i prijateljicom Hristinom Popović.

Dvoje glumaca uz osmehe i zagrljaje uživali su u čarima prirode, a Popovićeva je nezaboravne trenutke podelila na „Instagramu“. Ubrzo potom, Milica je na svom „Instagramu“ objavila fotografiju, koja je mnogima ukazivala da je prilično razočarana. Ostaje da nagađamo da li u svog bivšeg emotivnog partnera.

Pročitajte: Glumac Petar Strugar - Ostvarenje velikog sna

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Hristina Popovic (@hristina_popo) дана 23. Мај 2020. у 12:04 PDT

- Ne krivite ljude zato što su vas razočarali, krivite sebe što ste mnogo očekivali - istakla je Todorovićeva samo dva sata nakon što je osvanula Petrova i Hristinina fotka.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Đorše Bukvić, Miloš Nadaždin, Boško Karanović, instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti