Marija Kilibarda oduševila novim vestima

Marija Kilibarda oduševila novim vestima

Autor: | 25/05/2020

0

Marija Kilibarda oduvek obožava nakit, a pored redovnog posla, poslednjih nekoliko meseci vredno je radila i na brendu nakita, koji je nazvala „KI“. Osim što su to početna slova njenog prezimena, „KI“ označava cirkularnu životnu energiju sa kojom se rađamo čije je postojanje osnova istočnjačke filozofije. Ono što prvo zapazimo kod ovog nakita je forma i kombinacija crne i zlatne boje. „Lavirint“ je prva kolekcija „KI“ nakita napravljena od različitih vrsta materijala koji su pažljivo uklopljeni, kako bi dali oblik priči koja stoji iza svakog komada.

- S nestrpljenjem sam dočekala trenutak u kome ću sa našim devojkama da udružim energiju i odakle ćemo nadalje zajedno da sijamo. Raduje me kada zamislim jednu samosvesnu, nežnu i podjednako jaku ženu koja s ponosom nosi simbol lavirinta. I to kao stalni podsetnik da optimizam i upornost uvek nađu pravi put. Jako sam uzbuđena zbog svega što dolazi - kaže Marija.

Pročitajte: Marija Kilibarda priželjkuje avanturu života - Samo da doživim da se igram sa unučićima!

Marija Kilibarda - Nakit koji ćete obožavati

Materijali su kombinacija pozlaćenog srebra, nano-keramike i emajla. A svi oni su isprepletani u jednostavne i elegantne kompozicije. Dizajn je inspirisan klasičnim formama. Tako da je stil nakita lako uklopiv, uz bilo koju odevnu kombinaciju i za bilo koju priliku za dan i veče.

Sofisticirani i nežni, a vrlo upečatljivi komadi „KI“ nakita rađeni su u različitim kombinacijama. Za različite karaktere i afinitete: zlatno-crna, srebrno-crna ili jednostavno samo zlatna.

Prva kolekcija „KI“ nakita sastoji se od ogrlica, prstenja, minđuša i narukvica.

Pročitajte: Marija Kilibarda - Verovala sam u bezuslovnu ljubav, a onda me je život ošamario

Kako se rodila ideja da se bavite baš dizajnom nakita?

- Bilo je nekoliko trenutaka koji su se lančano dešavali, u kojima sam imala samo jednu misao u glavi: „Kako bi bilo da ja nosim prsten sa svojim potpisom?“ Prvi je bio dok sam još vodila projekat „Super Srbija“, kroz koji smo predstavljali male, domaće preduzetnike i davali im podsticaj - iskreno je priznala Marija Kilibarda za „Hello!“.

Pročitajte: Marija Kilibarda nije jedina visoka lepotica u porodici!

Nakit koji izrađuje radi sa ogromnom ljubavlju, a za naš portal otkriva i po čemu se on razlikuje od ostalih modela na tržištu.

- Razlikuje se po dizajnu i dominantnoj crno-zlatnoj kombinaciji. 

Kome je namenjen?

- Prva kolekcija koju sam nazvala „Lavirint“ pripada ženama. Priča koja stoji iza nje, estetika.. Sve je baš namenjeno nama, ženama  ̶  ponosno je istakla Marija i otkrila kada možemo da očekujemo novu kolekciju. 

- Drugari mi već „prebacuju“ da nije fer što sam zapostavila muškarce. Apsolutno su u pravu, ali devojke su bile moja inspiracija. Posebno naše borbe da nađemo pravi put i izlaz iz nekad vrlo teških situacija. Verujem da ću jesenjom kolekcijom pokriti oba pola.

Pročitajte: Marija Kilibarda - Za 40. rođendan ću napraviti feštu posle koje će svima trebati tri dana da se vrate u kolosek

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac, Miša Obradović

Pročitajte još

Najnovije vesti