Brenin sin doneo odluku koja je sve ostavila u šoku: Tako želim i ovo je definitivno kraj

Brenin sin doneo odluku koja je sve ostavila u šoku: Tako želim i ovo je definitivno kraj

Autor: | 25/05/2020

0

Brenin sin Stefan Živojinović pre samo nekoliko dana proslavio je 28. rođendan, a zatim je porodici i prijateljima saopštio odluku koja ih je sve ostavila u šoku. Naime, Stefan je rešio da se povuče sa estradnog neba i da se prepusti nekim drugim poslovnim ambicijama koje su se u jednom trenutku pokrenule. Istakao je da ima podršku porodice, a detalje će otkriti nekom idućom prilikom.

- Odlučio sam da se povučem sa estradne scene i iz javnog života. Ne bih zalazio u to šta se izdešavalo u poslednja tri meseca, ali voleo bih da kažem da smatram da je svako od nas mogao da izvuče lepu pouku iz svega ovoga. Ja sam doneo odluku i smatram da je prava. Neke druge poslovne ambicije su se pokrenule, nešto što bih voleo da radim, ali o tom potom, to ću podeliti u nekom kasnijem periodu - otkrio je Brenin sin.

Pročitajte: Stefan Živojinović zna da izabere - Na estradi najbolje izgledaju Milica Pavlović, moja snajka Aleksandra Živojinović i Rada Manojlović!

Na pitanje novinara da li to znači da on više uopšte neće pevati Stefan je imao jasan stav.

- Da, tako je. Jednostavno, puno stvari se izdešavalo kod nas i to je neka moja odluka. Ja mnogo volim taj posao i smatram da smo veoma lepo to radili i uvek smo davali 200 posto sebe, ali došao je takav period i rešio sam da treba da se bavim nekim drugim stvarima - rekao je Brenin sin za „Blic“.

Pročitajte: Stefan Živojinović - Tražim devojku koja neće biti sa mnom iz koristi

Brenin sin priznaje - Voleo bih da se potpuno povučem sa javne scene

Stefan Živojinović otkriva šta ga je podstaklo da donese ovakvu odluku.

- Svašta nešto, nije samo jedna stvar u pitanju, više faktora je bilo uključeno. Sve ovo me je malo trglo da razmislim. Ja stvarno mislim da je ovo definitivno. Nosim lepe uspomene i gde god da smo nastupali davali smo maksimum i ono što je meni najbitnije, uvek smo se trudili da to lepo zvuči i da donesemo muziku na naš način, da prenesemo našu energiju. Tako da, ako mogu da kažem, karijera je bila lepa, kratka i slatka.

Pročitajte: Problem je rešen - Stefan Živojinović konačno može da odahne

Kako posao pevača donosi i dosta medijskih napisa, Stefan bi voleo da se potpuno povuče i iz medijskog sveta.

- Voleo bih i najviše bih cenio da se potpuno povučem iz medija, smatram da sam uvek imao lepu saradnju sa svim medijima i želeo bih da poštuju moju odluku i moju privatnost. Moram da kažem da su me u poslednje vreme povezivali sa mnogim devojkama, što nije istina, a što sam ja i pričao. Štaviše, trpeo sam takve vesti i lažne naslove, ali sada je nastupio neki period kada je to počelo da mi smeta. Voleo bih da se potpuno povučem i smatram da smo, što se tiče medija, lepo završili.

Pročitajte: Brenin sin - Majstor za organizovanje kućnih žurki, ali i za slamanje srca

Stefana Živojinovića porodica je podržala u odluci da se posveti drugoj profesiji.

- Svako od nas se malo trgao u ovoj situaciji u protekla tri meseca, svako je doneo neku odluku. Moja je bila ovakva, nečija možda više vezana za zdravlje, nečija za ishranu ili način života... Presrećan sam što smo sada bliži kao porodica. Ova situacija nas je još više zbližila - zaključio je Stefan.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Luka Šarac

Pročitajte još