Dženifer Lopez otkrila novosti: Srce mi je puno!

Dženifer Lopez otkrila novosti: Srce mi je puno!

Autor: | 21/05/2020

0

Dženifer Lopez ima sjajnu karijeru, prelepu decu i božanstvenog verenika. Sve u svemu ona vodi život iz snova.

- Imam dvoje neverovatne dece i sjajnog dečka. Ne razumem baš sve i nije sve savršeno, ali ponosna sam zbog svega što imam, i dalje sam optimistična i puna nade. Kada sam dobila decu, shvatila sam da moram da budem sve bolja. Ne samo za njih nego i zbog sebe. Postoji nešto u tome što ste odgovorni za drugo ljudsko biće koje vas tera da idete napred - rekla je nedavno.

Pročitajte: Da li je Dženifer Lopez još uvek najzodnija žena Holivuda?

Pevačica je veoma posvećena svojoj deci, jedanaestogodišnjim blizancima Emi i Maksu, i svaki njihov uspeh za nju je ogromna sreća. Zato ponosna Dženifer otkriva da će njena mezimica uskoro objaviti svoju prvu knjigu.

- Toliko sam ponosna na moju malu Emu, jer će uskoro objaviti svoju prvu knjigu o molitvama - punog srca napisala je Dženifer na svom profilu na „Instagramu“.

Ema je u knjizi pisala koliko je molitva važan deo njenog duhovnog života. Sav prihod od prodaje otići će ekološkim organizacijama koje žele da očuvaju svetsku populaciju ljenjivaca, za koju se Ema godinama moli.

Pročitajte: Dženifer Lopez otkrila kako veoma brzo doći do željene kilaže!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jennifer Lopez (@jlo) дана 13. Мај 2020. у 10:51 PDT

Dženifer Lopez otkrila svoju neostvarenu želju

Iako ima čitav svet pod nogama, slavna pevačica priznaje za čim žarko čezne.

- Volela bih da iskusim život još negde osim u Americi, recimo u nekom malom mestu u Italiji, ili možda na drugom kraju sveta, na Baliju. Volela bih da pronađem mir i negde izgradim jednostavniji i prirodniji život. Zamišljam kako ujutro biciklom odlazim po svež hleb i dolazim kući da ga jedem sa marmeladom. U budućnosti vidim sebe kako mnogo slikam, ili samo uživam u ljuljaški i gledam u drvo masline i upijam mirise. Često imam takve maštarije - nedavno je otkrila za „Vanity Fair“.

Pročitajte: Dženifer Lopez najzad proslavila veridbu sa Aleksom: Samo za porodicu i odabrane prijatelje (video)

Dženifer Lopez otkrila da li će biti venčanja ove godine

Kada se pevačica u martu prošle godine verila sa bivšom bejzbol-zvezdom Aleksom Rodrigezom, na najromantičniji način na plaži, fotografije zaljubljenog para obišle su svet. Veridbu su proslavili nekoliko meseci kasnije sa članovima porodica i najavili raskošno venčanje.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jennifer Lopez (@jlo) дана 10. Мар 2020. у 5:42 PDT

U ostvarenju planova omela ih je pandemija korona virusa koja je zaustavila život na planeti. Venčanje su otkazali, međutim, kako je Dženifer Lopez otkrila u emisiji kod Elen Dedženeris, možda održe venčanje u skladu sa situacijom - onlajn!

- Pandemija je svakako uticala na odlaganje venčanja. Moramo da sačekamo da vidimo šta će biti. Zaista ne znamo koji bi to datum bio. Trenutno poštujemo pravila kao i ostatak sveta - otkrila je nedavno.

Pročitajte: Jelovnik Dženifer Lopez - Tajna sedam obroka

Međutim, voditeljka je imala zanimljivu ideju. Predložila je Dženifer da priredi onlajn venčanje. Latino diva prvo se nasmejala, a onda je poručila da će definitivno razmisliti o toj ideji.

Inače, ukoliko do venčanja dođe, ovo će slavnoj pevačici biti četvrti brak.

Pročitajte: Modni peh - Dženifer Lopez u izdanju koje ne laska čak ni njenoj figuri (foto)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty