Ana i Predrag Rajković: Naš Relja će dobiti brata

Ana i Predrag Rajković: Naš Relja će dobiti brata

Autor: | 20/05/2020

0

Ana i Predrag Rajković čekaju sina 

 

Nepunih godinu dana nakon što su dobili sina Relju, fudbaler Predrag Rajković i njegova izabranica Ana otkrili su da čekaju još jednog dečaka.

Već neko vreme se šuška da je lepa supruga fudbalera Predraga Rajkovića u drugom stanju, a sada je stigla i zvanična potvrda. Rajkovići su na „Instagramu“ podelili radosne vesti da će njihov sin Relja uskoro dobiti mlađeg brata.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ??? ???????? (@rajkovic__ana) on Apr 9, 2020 at 9:49am PDT

Ana i Predrag Rajković ne skrivaju koliko im je roditeljstvo promenilo život

Ana i Predrag Rajković spoznali su osećanja za kakva nisu ni znali da postoje otkako su krajem jula 2019. godine postali roditelji. Kada je Ana na svet donela Relju, Peđa je bio na fudbalskom terenu

Srećna vest stigla je taman kad je krenuo na zagrevanje.

Da će postati tata saznao je kada je krenuo na trening, a kako se tada osećao govorio je upravo za magazin „Hello!“.

- Nikada neću zaboraviti taj trenutak i radost koja me je preplavila. Čim se završila utakmica, koju smo, inače, dobili, seo sam u avion za Beograd. Prvih mesec i po dana bili smo razdvojeni. Relja je bio suviše mali da bi putovao, pa je Ana bila sama sa njim. Junački je sve podnela i jako sam joj zahvalan na svemu.

Pročitajte: Ana i Predrag Rajković - Volimo svoju zemlju i želimo da u krštenici našeg sina piše Srbija

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ??? ???????? (@rajkovic__ana) on Jul 27, 2019 at 3:51am PDT


Na našu konstataciju da se njen suprug odlično snalazi u poslovima oko bebe, Ana je dodala:

- Kad sam dovela Relju, imao je mesec i po dana, što nije baš toliko mala beba. Peđa je od prvog dana bio vešt kao da mu je to treće dete, a ne prvo. Brzo se snašao. Moram da ga pohvalim da je tata kome ništa nije teško, ne moram da ga opominjem da mi nešto pomogne. Sve što radim ja, radi i on. Prvih mesec i po dana mi je trajalo večno, a od kada smo zajedno, vreme mi jednostavno proleti. Evo, Relja je počeo i da puzi, doduše unazad. (smeh) Naziru se i prvi zubići.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Predrag Rajkovic (@rajkovicpredrag) on Sep 12, 2019 at 9:12am PDT


- U početku me je bilo malo strah - iskren je njegov tata.

- Nikada nisam držao u rukama tako malu bebu, ali snašao sam se. Stvarno mi nije teško da ga presvučem ili nahranim. Štaviše, uživam. Nije mi problem da ustanem noću kad se probudi i zaplače. Sutradan budem malo neispavan, ali šta ima veze. Jedino se veče uoči utakmice izolujem kako bih se odmorio i bio spreman da na terenu pružim maksimum. Otkako sam postao roditelj imam snagu, motiv i želju da radim više i budem bolji. Teško je opisati te osećaje.

Pročitajte: Ana Rajković - Plakala sam kada sam saznala da sam trudna

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ??? ???????? (@rajkovic__ana) on Jun 17, 2019 at 3:00am PDT


- Njih dvojica su jako vezani. Kad se Peđa posle dva dana vrati iz karantina, Relja ga dočeka tako što vrišti od sreće i istovremeno mlati rukama i nogama. Onda sam ljubomorna, pa mu kažem: „Da li je ovo moguće? Ja po ceo dan brinem o tebi, ja sam te rodila, a meni se nikada tako ne obraduješ.“ (smeh) Doduše, meni i ne može tako da se obraduje jer ga ne ispuštam iz vida. Ako se i razdvojimo na sat-dva, pratim na kamerama šta radi. Ne mogu da se opustim, još je mali.

- Tačno je sve što Ana priča. Ja sam na treninzima ili utakmicama, ona ga najviše čuva. Kad nisam kod kuće, stalno smo na vezi. Zovem svaki čas da vidim šta rade i da li im nešto treba.

Ana i Predrag Rajković sina uče da uživa u putovanjima

Sa nepunih šest meseci Relja je već postao ozbiljan putnik.

- Verujemo da, ako dete putuje od prvog dana, lako se saživi sa takvim ritmom života. Relja je divan saputnik. Kad ne spava u avionu, ne buni se i ne galami, lako ga je zabaviti. Iako se trudimo da što češće navratimo u Beograd, a i naše porodice dolaze kod nas u Francusku, svi su ga željni. Brzo raste, i od jednog do drugog susreta prilično se promeni. Ako pitate naše najbliže na koga liči, svako će imati drugačiji odgovor. Zapravo, Reljina porodica i prijatelji tvrde da je tatina kopija, a moji kažu „ista mama“. Ja bih rekla da liči na Peđu, od mene je nasledio boju očiju i uši. Svaka majka misli za svoje dete da je idealno, pa ni ja nisam izuzetak. (smeh)

Pročitajte: Iz tatinog objektiva - Ana Rajković sa sinom u naručju (foto)

Mladi roditelji ne kriju da im je teško da odole preslatkim stvarčicama za bebe koje se mogu naći u radnjama, s tim što su se pravilno „rasporedili“:

- Peđa mu kupuje odeću koja se teško oblači i brzo prerasta, a najviše se obraduje kad naiđe na identične komade garderobe za decu i odrasle. Ja sam zadužena za igračke, koje mu, realno, još nisu potrebne, pa se igra mama. Šalu na stranu, iako još nema šest meseci, ume sam da drži loptu. To mu je omiljeni način zabave.

Zaključujemo da nema potrebe da pitamo čime će se sin baviti kad poraste.

- Po tom pitanju vode se ozbiljne rasprave. Predrag bi voleo da Relja bude napadač, ali ja to ne dozvoljavam. Moja želja je da postane golman, kao što je bio njegov deka, kao što je tata. Zašto menjati nešto što valja, zar ne? A i genetika je na njegovoj strani.

Pročitajte: Ana i Predrag Rajković - Sin Relja već sa šest meseci ume da barata loptom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ??? ???????? (@rajkovic__ana) on Apr 20, 2019 at 7:10am PDT

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Luka Šarac/Instagram