Konačno srećna u ljubavi: Prelepi turski glumac očaran Merjem Uzerli

Konačno srećna u ljubavi: Prelepi turski glumac očaran Merjem Uzerli

Autor: | 19/05/2020

0

Glumica Merjem Uzerli, koja je u seriji "Sulejman Veličanstveni" glumila moćnu i neustrašivu sultaniju Hurem, u privatnom životu doživela je brojna razočaranja. Krah u ljubavi dogodio se kada ju je tadašnji verenik Džan Ateš ostavio dok je bila trudna jer nije želeo dete.

Gledaoci u Turskoj napadali su je jer je na ekranima bila previše zla. Zbog nesreće u ljubavi i stresa na poslu pokušala da se ubije. Zbog svega je završila na psihijatrijskom lečenju u Nemačkoj, a rođenje ćerke joj je, kako je rekla, bukvalno spaslo život.

Pročitajte: Merjem Uzerli: Nisam na prodaju

 

View this post on Instagram

 

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on Jun 29, 2019 at 7:10am PDT


– U Antaliji sam bila dobila nagradu za glumu, a te večeri sam pokušala da se ubijem – priznala je Merjem svojevremeno za turske novine.

– Otišla sam u hotelsku sobu i bacila sam statuu koja se razbila, bila sam potpuno luda i isekla sam ruke, svuda je bilo krvi. Htela sam da se bacim sa balkona jer sam u tome videla jedini izlaz. Htela sam da nestanem, da me nema, da sam mrtva. U smrti sam videla spas. Psihički sam bila jako loše – ispričala je legendarna Hurem.

Merjem Uzerli je san mnogih muškaraca, ali njen novi izabranik je Čaglar Ertugrul

Turski mediji pišu kako je tridesetdvogodišnji glumac, koga smo gledali u seriji "Fazilet i njene kćeri“, očaran šarmom i lepotom četiri godine starije Merjem. Naime, sve su glasnija šuškanja da je njegovoj vezi s kostimografkinjom Kajlu Manukjan došao kraj upravo zbog zanosne Hurem.

Pročitajte: Merjem Uzerli - Džana sam idealizovala i volela čoveka koji nije bio u našoj vezi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caglar Ertugrul (@caglarertugrul) on Dec 29, 2018 at 8:58am PST


- Brak ima dobre strane, kao i samački život, koji ti daje mogućnost da odmoriš mozak. Naravno, stvaranje porodice pruža lep osećaj, bar tako mislim. Za sada ne razmišljam o tome jer nisam spreman na taj korak - rekao je nedavno, a takva izjava izazvala je komentare obožavatelja da veza s Kajlu nije ozbiljna, te da je par pred raskidom. Ubrzo posle toga počele su da kruže priče kako Čaglar već ima novu simpatiju.

Osvojila ga je nečim potpuno nesvakidašnjim

 - Merjem je njegova platonska ljubav otkako se pojavila na malim ekranima u Turskoj, a osvojila ga je time što uopše nije dobro govorila turski kada se pojavila u svom prvom projektu. On se tada često šalio kako bi voleo da je podučava turski.

Prema pisanju magazina“TV Novele”, pre nego što je korona virus zavladao svetom, pojavile su se glasine da bi Merjem Uzerli i Čaglar Ertugrul mogli da postanu partneri u novom filmu, čija bi tema trebalo da bude bombardovanje Jugoslavije 1999. godine.

Pročitajte: Merjem Uzerli U strahu od bivšeg verenika

Navodno je upravo Čaglar tražio da mu nezaboravna Hurem bude partnerka.  On godinama ima želju da sarađuje s njom. Merjem je, inače, već bila u Srbijii naša zemlja joj se veoma dopala, tako da nije isključeno da će zaista stati pred kamere u filmu koji će obraditi događaj iz naše novije istorije.

Kada je reč o serijama, poslednji put se pojavila na malim ekranima kao junakinja serije “Banditi”, u kojoj je glumila sa Deniz Čakir i Oktajem Kajnardžom, sa kojim je navodno bila i u kratkoj vezi. Ipak, nije se dugo zadržala u tom projektu.

Merjem Uzerli, Hurem iz serije “Sulejman Veličanstveni”, otkrila je da je nema na malim ekranima, ali da to nije zato što precenjuje sebe i traži previše novca za angažman. Upravo suprotno – ističe da joj novac uopšte nije prioritet.

– Glumila bih u seriji čak i u zamenu za sladoled, ali važno je da me priča potpuno osvoji. Ne padam na velike cifre, džaba dobra plata ako ne verujem u projekat - iskrena je Merjem, prenose “TV Novele”.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još