Džulija Roberts nikada ne napušta kuću bez ove kreme na licu

Džulija Roberts nikada ne napušta kuću bez ove kreme na licu

Autor: | 19/05/2020

0

Džulija Roberts (52) veliki je javni zagovornik prirodnih i organskih sastojaka u službi lepote. Na fotografijama iz mladosti možemo da primetimo da se njena koža s godinama nije previše transformisala, niti je mnogo ostarila. "Zgodna žena" još ima mladalački sjaj na koži.

Zato ćemo pokušati da odgonetnemo tajnu njenog svežeg izgleda, a preporuka je da iskoristite njene savete za tretiranje kože lica i osetljivog dermisa oko očiju.

Njena pravila

Džulija nikada ne izlazi iz kuće bez kreme sa zaštitnim faktorom, ali takođe nikada ne ide na spavanje bez temeljnog čišćenja kože lica. Nikada ne ulazi u avion bez bogate hidratantne kreme za lice, budući da je poznato da je vazduh u avionima izrazito suv.

Pročitajte: Džulija Roberts - Ona je holivudska diva, ali ove stvari malo ko zna o njoj

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Julia Roberts (@juliaroberts) дана 21. Мар 2020. у 11:27 PDT

Džulija Roberts - Nega lica

Poznato je da je glumica veliki zaljubljenik u prirodno hladno ceđeno maslinovo ulje i da ono predstavlja početak i kraj njene „beauty“ rutine. Džulija Roberts ulje jednostavno razredi sa vodom i maže ga po licu i, vrlo obilno, po telu.

Regija oko očiju

Osim što ekstra devičanskim maslinovim uljem skida šminku oko očiju, Amerikanka se bori protiv finih linija i bora vazelinom. Ovaj preparat Džulija nanosi isključivo pre spavanja. Često koristi i masku za podočnjake. Njen favorit je maska od organskog meda koji ostavlja 15 minuta da deluje. Često otečenost suzbija ohlađenim kesicama zelenog čaja, kao i mazanjem organskog ulja od kokosa.

Pročitajte: Džulija Roberts - Ona je holivudska diva, ali ove stvari malo ko zna o njoj

Džulija Roberts - Tajna lepote osmeha

Robertsova je pre sedam godina u jednom intervjuu otkrila da je za belinu njenih zuba zaslužna soda bikarbona kojom redovno trlja zube.

- Naučila sam to od dede koji je tako održavao belinu zuba. Inače, pored brige o izgledu, nije imao nijedan karijes niti problem s desnima - rekla je slavna umetnica.

Fitnesom do sjajne linije

Džulija trenira četiri puta nedeljno po jedan sat. Nije malo, posebno ako se uzme u obzir da kombinuje jogu s pilatesom, akvabikom i aerobikom.

- Ne volim da treniram, ali dopada mi se kako se osećam posle toga: razdragano, ispunjeno, snažno i energično - navela je gumica, čije je bogatstvo pre dve godine procenjeno na 170 miliona dolara.

Pročitajte: Džulija Roberts bez šminke, protiv usiljene lepote - Savršenstvo je bolest nacije (foto)

Balansirana ishrana

Producentkinja je 2012. godine navela da ne može da se u potpunosti liši ugljenih hidrata. Zato je u pomoć pozvala nutricionistkinju koja joj je uradila program izbalansirane ishrane koja podrazumeva mnogo ribe, povrća i vrlo malo složenih ugljenih hidrata.

Avokado je skoro svaki dan na njenom meniju. Ugljene hidrate potpuno preskače, a posebno uživa u večeri, koja se zasniva na ribi s povrćem.

Pročitajte: Džulija - Zašto sam izgubila kilograme

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Julia Roberts (@juliaroberts) дана 26. Јун 2018. у 12:57 PDT

hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti