Pola veka mlađa devojka Kejtlin Džener odlučila da progovori o njihovom odnosu

Pola veka mlađa devojka Kejtlin Džener odlučila da progovori o njihovom odnosu

Autor: | 15/05/2020

0

Devojka Kejtlin Džener (70), Sofija Hačins (23), odlučila je da više ne ćuti, već je posle mnogo vremena progovorila o svom emotivnom životu.

Naime, kada je pre tačno dve godine u samo jednom satu svet obišla vest da je Kejtlin Džener u vezi sa čak 47 godina mlađom devojkom, javnost je ostala u šoku.

Kejtlin je više puta uslikana sa transrodnom manekenkom, a iako je pričala da su samo prijateljice naslovne strane punile su vesti i paparaco fotografije o njihovoj ljubavnoj vezi.

Pročitajte: Kejtlin Džener je 2015. postala žena, a sada je usred džungle u crnom bikiniju za pola miliona dolara! (video)

Njen odnos sa Sofijom Hačins često je opisivala kao "druženje majke i ćerke".

Ali prema tadašnjem pisanju tabloida "Mirror" njihova veza je toliko jaka da planiraju i veridbu.

Pročitajte: Ljubavna veza ili prijateljstvo - Devojka Kejtlin Džener se ne dovaja od nje

- Njihov odnos je jako brzo postao ozbiljan. Kejtlin zaista želi da provede ostatak života sa Sofijom bez obzira na veliku razliku u godinama. Nakon što je promenila pol i ostala bez podrške svoje porodice, slavna manekenka se pokazala kao njena najveća podrška - stranom mediju rekao je izvor blizak Dženerovoj.

Inače, nakon što je Brus poslao Kejtlin, njegova supruga Kris Džener je nakon 23 godine braka podnela zahtev za razvod. Kao razlog navela je nepomirljive razlike i česte svađe. Par ima dve ćerke, Kendal i Kajli, a strani mediji tvede da se porodica Kardašijan potpuno odrekla Kejtlin.

Pročitajte: Kejtlin Džener pronašla srodnu dušu, u ljubavi je sa Sofijom Hačins?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) дана 6. Феб 2020. у 11:38 PST

Devojka Kejtlin Džener ne želi više da ćuti

Sofija Hatčins, posle pune dve godine, od kako se piše i priča o njenoj vezi sa Kejtlin javno je ispričala sve o njihovoj vezi. A mnogi su njenim izjava razočarani.

- Nikad se nije radilo o romantičnom ili seksualnom odnosu. Bile smo prijateljice - rekla je Sofija i tako uspela da u samo dve rečenice sruši mit o svojoj nesvakidašnjoj vezi.

Pročitajte: Kejtlin Džener u mini haljini u kupovini, da li je pogrešila? (video)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) дана 24. Нов 2019. у 3:32 PST

Kako bi uspela da ubedi svet da su njene reči istinite, devojka Kejtlin Džener je ispričala i da je i pre tranfromacije Brusa Dženera, u njemu videla očinsku figuru.

- Ja jednostavno bez njegovog odobrenja nisam smela ni da izađem na neki sastanak. On je jako zaštinički nastrojen prema meni - otkrila je Sofija i dodala:

- Naš odnos je ponekad i strogo poslovan. 

Pročitajte: Kendal i Kajli Džener su uznemirene vezom između Kejtlin Džener i Sofije Hačins

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) дана 21. Нов 2019. у 2:27 PST

Nakon što je demantovala sva dosadašnja pisanja svih velikih svetskih medija, Sofija je otkrila i kako je njhovo prijateljstvo počelo.

- Upoznali smo se u frizerskom salonu - rekla je Hačinsova, koja nije negirala da i dalje u Malibuu deli krov nad glavom sa Kejtlin.

- Ne želim da je ostavim. Ali što sam starija, sve više shvatam da želim da započnem samostalan život - zaključila je devojka Kejtlin Džener.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Najnovije vesti