Transformacija o kojoj se priča: Adel oseća sramotu nakon gubitka kilograma

Transformacija o kojoj se priča: Adel oseća sramotu nakon gubitka kilograma

Autor: | 14/05/2020

0

Adel je poslednjih dana u centru pažnje, ali ne zbog svoje muzike, već zbog neverovatne fizičke transformacije. Naime, pop zvezda je pre nešto manje od dva meseca objavila je da se razvodi od Sajmona Konekija, a ubrzo nakon toga doživela je neverovatnu fizičku transformaciju - smršala je 20 kilograma. Međutim,nije htela da se zaustavi na tome, pa je na kraju uspela da skine ukupno 45 kilograma.

Adel se oseća uznemireno jer je njena fizička transformacija izazvala toliko pažnje

Iako joj sada mnoge dame zavide na liniji i traže savet za skidanje kilograma, osoba bliska pevačici tvrdi da se Adel oseća uznemireno jer je njena fizička transformacija izazvala toliko pažnje

Pročitajte: Otkriveno kako je britanska pevačica Adel smršala više od 20 kilograma!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele) on May 5, 2020 at 9:38pm PDT

Adel se ne oseća prijatno zbog toliko pažnje koja se digla zbog njene kilaže. Iako i sama priznaje da izgleda najbolje u životu, još uvek nema dovoljno samopouzdanja  rekao je izvor

Ponekad joj i njoj samoj teško poveruje da izgleda toliko dobro kao što ljudi tvrde. Priznala mi je da se šokira svaki put kad se pogleda u ogladalo, ali i da uživa da kupuje novu odeću za sebe, na koju troši hiljade funti dodao je.

Oni koji su joj bliski tvrde da joj je mačinstvo ipak na prvom mestu.

Adel je počela da izlazi i zabavlja se, i to joj je sad prioritet, uz to da bude dobra majka svom sinu Anđelu. Obožava novi režim vežbanja i baš joj čini dobro. To što je izgubila kilograme je samo dobra propratna stvar.  – rekao je izvor blizak britanskoj zvezdi.

Pročitajte: Ana Nikolić - Sa ovim stasom očekujem ulogu u “Džejmsu Bondu”

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели PEOPLE UA ? ЛЮДИ (@top_from_ua) дана 12. Мај 2020. у 12:31 PDT

Adel smršala 45 kilograma - Ovo je njena tajna

Adel je smršala i sada se hvali svojom figurom i nosi mini haljine, a fanovi je teško prepoznaju.

Lični trener slavne pevačica otkriva i kako je pošlo za rukom Adel da smrša. Ekstremno mršavljenje uključuje dijetu od 1000 kalorija dnevno, kao i puno sporta.

Australijanac Pit Gerasimo, tvrdi da Adel nikada nije želela da postane tako vitka, a cilj joj je, pre svega, bio zdravlje.

Pročitajte: Adel kakvu ne poznajemo - U čemu je tajna novog izgleda pevačice (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ⭐️⭐️⭐️?Новости Звёзд!!!?⭐️⭐️ (@_zvezdo_pad) дана 4. Мај 2020. у 11:07 PDT

U poslednje vreme fanovi su sve više zabrinuti zbog izgleda Adele, mnogi su čak sumnjali i na poremećaj ishrane. Fitnes guru podsetio je da pevačici nije smršala da bi zadržala popularnost: svoj uspeh duguje svom glasu i talentu, a ne prelepoj figuri.

- Ukoliko mene pitate – teretana je obavezna. Preporučujem da koristite svoje telo kao opterećenje, nema potrebe da se fokusirate na sprave. Dakle, sklekovi, trbušnjaci, čučnjevi i sve ostale vežbe gde će vaša težina vršiti opterećenje - rekao je Pit, navodi "Harper's Bazaar".

Pročitajte: Učinio neoprostivo - Adel zauvek izbrisala oca iz svog života

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Six Pack / Flat Stomach (@lazygirlabs) дана 9. Мај 2020. у 9:56 PDT

Od samog početka treninga Adele je sanjala o zdravlju, a ne o vitkoj figuri. Pevačica se treninzima bavi više od godinu dana, proces gubitka kilograma bio je ujednačen.

- Ona se retko pojavljivala u javnosti, pa se svima činilo da je vrlo brzo smršala i rezultat je bio nadasve sjajan - zaključio je Pit.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram