Stefan Milenković presrećan otac: Bez straha kupam i povijam Nikolu

Stefan Milenković presrećan otac: Bez straha kupam i povijam Nikolu

Autor: | 13/05/2020

0

Stefan Milenković (43) i njegova supruga Gorica, 25. aprila po prvi put su postali roditelji dečaka, kome su zajednički dali ime Nikola.

Novopečeni roditelji već rutinski obavljaju sve potrebne radnje oko negovanja sina. Kako su zbog pandemije virusa korona onemogućena putovanja, Stefan i Gorica, nemaju pomoć familije oko brige o bebi. Sve to su doživeli kao veliki izazov, jer su svesni da mogu da se oslone samo jedno na drugo.

Odmah nakon što je postao tata, Stefan je Nikolu uzeo u naručje, s obzirom da je prisustvovao porođaju. A onda su usledili dani koji su obeležile sreća i nesanica.

Pročitajte: Stefan Milenković postao otac - Sin je stalno gladan!

Stefan Milenković - Ubacili smo u petu ili šestu brzinu

Kako su prvi dani sa bebom u kući uglavnom u isto vreme i prelepi, ali i veoma naporni i stresni, Stefan Milenković ne krije da supruga i on danima ne spavaju. A za magazina "Gloria" navodi i kako teku prvi dani sa bebom.

- Rekao bih da smo se ubacili u petu ili šestu brzinu. Pošto su zbog kovida otkazani svi časovi na koje je trebalo da idemo, morali smo nastavu da organizujemo onlajn. Sa druge strane, zbog nemogućnosti putovanja u inostranstvo u inostranstvo u ovom periodu, nemamo pomoć članova naših porodica - ispričao je Stefan za najnovije izdanje magazina "Glorija" i dodao:

Pročitajte: Stefan Milenković - U kući je zabranjeno da bilo ko drugi kuva jutarnju kafu osim mene

- Zato je sve možda malo teže, ali isto tako nam pruža prostor da razvijemo naš ritam i rutinu. A kakva je beba Nikola? Pa, mislim da su sve bebe prvih nekoliko nedelja slične. On se žali samo kad mu nešto objektivno treba, a deluje mi već sada da je neverovatno jak i definitivno uporan. Videćemo... Tek se ispilio.

Brigu oko naslednika, Stefan i Gorica su preuzeli zajedničkim snagama.

- Povijanje radimo u zavisnosti ko mu je fizički bliži i ko je "na straži". Nekada i u tandemu jer je lakše sa četiri ruke. U početku je bilo komično i nezgrapno, ali sada ga već povijamo rutinski i brzo kao mehaničari što menjaju gume na formuli 1 u pit stopu - iskren je naš uspešan vilionista.

Pročitajte: Stefan - Beograd i Srbija imaju genijalan duh, mi smo jedan divan narod

 Stefan Milenković bio siguran da će deca doći u pravom trenutku

Stefan nije strepeo da se zbog čestih nastupa  i obaveza neće ostvariti kao otac, pa je svojevremeno u intervjuu za magazin "Glorija"istakao da je siguran da će se roditeljstvo dogoditi u pravom trenutku.

– Naravno da mi je to na pameti, to je prirodno. Nisam siguran da bih trenutno mogao da se posvetim vaspitavanju i podizanju klinaca. Postaću otac kad budem siguran da deci mogu da poklonim dovoljno vremena i pažnje. U čemu je poenta ako tate nikad nema. Voleo bih da budem roditelj, a ne da se samo tako zovem. Deca su divna, smisao su života, i ja na njih gledam kao na potencijal koji naš svet može učiniti boljim – rekao je Milenković pre tri godine, dok je dve godine kasnije istakao da je siguran da će doći u pravom trenutku, što se zaista tako i dogodilo.

Pročitajte: Stefan Milenković - Uslov da dođem u Beograd je da majka napravi reform-tortu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Milenkovich (@stefanmilenkovichofficial) on Jun 13, 2019 at 10:11am PDT

Stefan i Gorica, gitaristkinja poreklom iz Banjaluke, u braku su od 2014. godine

Stefan je u supruzi Gorici pronašao srodnu dušu, a muzika je sastavni deo njihovog života.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Milenkovich (@stefanmilenkovichofficial) on Jun 7, 2019 at 12:10pm PDT

Pročitajte: Stefan Milenković: Ako ima strasti sve je moguće, pa i uspeh

– Imam sreću da Gorica potpuno razume moj režim i neobičan ritam života, i ne samo što ga podržava već mi i angažovano pomaže u mnogim aspektima. Vreme provedeno s Goricom mogu da opišem kao divne godine zajedničkog života. Pošto najviše vežbam kod kuće, onda je Gorica, htela to ili ne, konstanto izložena mom sviranju – rekao Stefan, koji je pre Gorice, sedam godina bio u braku sa čelistiknjom Anom Aznavurijan.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA images, instagram