Preminula majka Viki Miljković, pevačica neutešna: Ova bol se ne može opisati

Preminula majka Viki Miljković, pevačica neutešna: Ova bol se ne može opisati

Autor: | 13/05/2020

0

Majka Viki Miljković preminula je danas, a dom poznate pevačice zavijen je u crno.

Pevačica je svojoj najvećoj životnoj podršci - mami Zorki, posvetila emotivan post, koji je rasplakao sve njene pratioce.

- Ova bol se ne može opisati rečima. Ova praznina se već tako brzo urezala u dušu, zapela za srce. Pa steže i ne pušta. I toliko suza. I toliko slika iz prošlosti u istom trenutku. Majka jedna jedina, napisala je Viki neutešno na svom Instagram profilu.

Pročitajte: Viki Miljković u suzama istrčala iz studija, snimanje prekinuto

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Viki Miljkovic (@viki_miljkovic) дана 13. Мај 2020. у 4:58 PDT

Majka Viki Miljković ostavila je večan trag u životu poznate pevačice

Pevačica je do sada nebrojeno mnogo puta pričala da joj je porodica najvažnija u životu, i da sve čini za sreću i osmehe svojih najmilijih.

Smrt majke Viki Miljković potresla je i njene brojne prijatelje i kolege, a suprug Dragan najveća joj je podrška, kao i sin Andrej.

Pročitajte: Viki Miljković - Školovanje i aktivnosti sina ne smeju da trpe zbog mog posla

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Viki Miljkovic (@viki_miljkovic) дана 13. Мај 2018. у 11:23 PDT

- Surovi sam profesionalac, ali nikada karijera ne sme da bude ispred porodice. I sami možete da zaključite koliko se trudim da u mojoj porodici sve bude pod kontrolom. Trudim se da sve postignem. To ponekad zahteva mnoge žrtve, neprospavane noći, ali navikla sam i neću da se žalim i kukam, jer volim svoj posao - rekla je svojevremeno Viki za magazin "Hello!" naglasiviši da joj je odnos sa suprugom oduvek bio divan.

- Od prvog dana do sada imamo divan odnos koji ništa ne može da poljulja ni uništi. Daleko od toga da nemamo razmirice i sitne čarke, ali to je dečja igra. Jednostavno, neko ima sreće da nađe srodnu dušu jako mlad, kao što je naš slučaj, a neko, pak, mora duže da traga za svojom srećom.

Pročitajte: Viki - Cvetale su ruže, ali je bilo i trnja, kada sam se vukla po njemu i kada sam plakala i patila

Violeta Viki Miljković - Moji roditelji u početku nisu odobravali vezu

 

Iako su dugi niz godina u skladnom braku, Viki i Taške, na početku veze nisu imali odobrenje svojih najbližih.

– Bila sam mnogo mlada kada smo nas dvoje kročili u vezu, koju u početku moji roditelji nisu odobravali. Ipak, ubrzo su shvatili da sam se ja mnogo zaljubila i da su naše namere časne. Sada, sa ovom zrelošću i iskustvom, naravno da sam se promenila, ali nas dvoje smo zajedno sazrevali i napredovali. Pratili smo jedno drugo i međusobno se podržavali. To je veoma važno - rekla je pevačica za "Hello!".

Pročitajte: Viki Miljković - Volela bih da rodim još jedno dete

Po čemu pamtite prvi susret sa Draganom?

– Naše poznanstvo počelo je svađom. Na jednom koncertu sam posle dve otpevane pesme započela treću, koja nije bila u planu. Ponela me je publika i u trenutku sam samo krenula u sledeću numeru. On je tada bio najtraženiji šef orkestra i pratio je sve najjače pevače. Kada sam započela tu neplaniranu treću numeru, naredio je muzičarima da ne sviraju. Ostavio me je da pevam "na suvo“.

Kada se koncert završio, napala sam ga, a on mi je uzvratio: “Šta ti, mala, umišljaš? Odakle ti pravo da ubacuješ pesme bez najave?” Svašta smo jedno drugom rekli, a da bi bilo još luđe, oboje smo tog trenutka osetili neku "hemiju“, bez obzira na izgovorene reči. Ubrzo smo se videli u mirnijoj atmosferi. Prvi poljubac je pao na koncertu u Banjaluci, šest meseci kasnije - ispričala je Viki.

Pročitajte: Viki Miljković - Surovi sam profesionalac, ali karijera ne sme da bude ispred porodice

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Viki Miljkovic (@viki_miljkovic) дана 29. Јул 2015. у 3:21 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, instagram