Snežana Dakić: Koliko vas oseća krivicu kad jede slatkiš, picu ili palačinke?

Snežana Dakić: Koliko vas oseća krivicu kad jede slatkiš, picu ili palačinke?

Autor: | 12/05/2020

0

Retke su srećnice koje mogu da se pohvale savršenom linijom iako nisu poklonice redovnih treninga. U tu grupu spada i voditeljka Snežana Dakić koja imaju besprekornu kilažu, iako priznaje da ne trenira rado.

– Koliko truda ulažemo da bismo se sebi više dopadali i da bismo se sviđali drugima? Da bismo bili po standardu... A tek koliko krivice osećamo ako ga ne ulažemo?! Koliko vas oseća krivicu kad jede slatkiš, picu ili palačinke? Koliko vas grize savest kad se kasno najedete? Koliko mrzite svoj šlauf oko struka, koji ni muška majica XXL ne može da kamuflira? Kad se prisloni, eto njega! –  kaže Snežana, koja nedostatak treninga nadomešćuje manjim brojem kalorija koje unosi u organizam.

Snežana Dakić priznaje da ne voli sport

–Važno je pronaći aktivnost koja nas raduje, koja nam nije mrska. Iako ne kuburim sa kilogramima, ipak zaključujem da su kalorije neuništive.

Toliko se lepe za telo, da se često pitam šta bi bilo kad bih jela sve što mi se jede i kad bih jela koliko mi se stvarno jede? Ne gladujem, ali se uzdržavam od nekih namirnica. Pošto ne volim previše sport, iskreno, mrzi me, iako mi godi, onda se trudim da ne unosim puno, jer znam da ne mogu da potrošim.

Pročitajte: Snežana Dakić - Treba biti spreman za promenu čak i kada si na vrhuncu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Snezana Dakic (@snezanadakic) on May 10, 2020 at 9:18am PDT

Pročitajte: Snežana Dakić nespokojna: Umorna sam, plašim se i neću

– Razmišljam koliko je život u velikom gradu otežao taj sportski stil života. Sve nam je daleko i onda smo vezani za sedenje u kolima, autobusu, kod kuće, na poslu. Plus vrućina ili zima. Neogodno. Ja dosta hodam, ali to mi nije dovoljno ni za trošenje kalorija, ni za mišićnu masu. Mora još neki trening. Evo, biram rolere, a kombinovaću ih sa teretanom za gornji deo tela. Sad je i bicikl popularan, dok još ne bude mnogo vruće. Pa do posla i od posla, ali da ponesete da se presvučete – objasnila je.

  Snežana Dakić u intervjuu za Hello! otkrila da se ne meri jer kod kuće nema vagu

– Nemam vagu, ali moram da počnem da vežbam. Hodanje nije dovoljno – rekla je voditeljka, koja je vreme u izolaciji iskoristila da se dobro odmori, bez šminke i visokih potpetica

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Snezana Dakic (@snezanadakic) on Apr 6, 2020 at 12:07pm PDT

Pročitajte: Snežana Dakić -Prednost zrelih godina je što ništa ne moraš

– Meni je doterivanja preko glave, kao i svakoj zaposlenoj ženi. Kad nam je već viša sila dala voljno, zašto ne biti opušten? Ušuškaš se u udobnu garderobu i čitaš, gledaš film ili seriju. Trenerka može da bude i seksi ako imaš nekoga pored sebe ili na video-pozivu. Kosa treba da je čista, tako si sebi lepša. Vredi skinuti neku aplikaciju za ples, vežbe ili jogu, da se razmrdamo od lenčarenja i ne ugojimo. A da bismo utolili emocinalnu glad, koju svi osećamo u izolaciji, treba birati niskokalorične grickalice.

Pročitajte: Snežana Dakić veruje da zaslužuje samo najbolje - Nek crkne od muke ko je ljubomoran!

U poslednjim objavama na društvenim mrežama naveli ste, između ostalog: “U toku je veliko spremanje života i retrospektiva”. Do kakvih ste zaključaka došli?

– Shvatila sam koliko je život nepredvidiv. Treba biti spreman za promenu pravca i prilagođavanje, čak i kada si na vrhuncu, kada si u nečemu najbolji. Okolnosti se naprosto promene. Ali, treba i uživati u svakoj fazi, dok traje. Vežbati prisutnost. Posao mi je puno pružio: putovanja, društvene kontakte, dobru zaradu. Ipak, kao da sam dugo prolazila kroz svoj život, stalno jureći za novim ciljevima. A posla ili ima previše ili ga nema, kao da ne postoji sredina. Velika je sreća kad staneš, osvrneš se i sagledaš šta si postigao, gde si sve bio, koliko si lepih i srećnih trenutaka doživeo.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti