Beauty rutina Milice Pavlović: Volim sve što je prirodno, nemam čak ni veštačke nokte

Beauty rutina Milice Pavlović: Volim sve što je prirodno, nemam čak ni veštačke nokte

Autor: | 11/05/2020

0

Beauty rutina Milice Pavlović zanima mnoge devojke, naročito jer je pevačica pobornik prirode i ne voli savremene tendove gde se po svaku cenu ide na estetske operacije.

Milica, koja je dupla Lavica, ništa ne prepušta slučaju ni kada je posao, a ni kada je ulepšavanje u pitanju. 

Ne krije da voli sve što je prirodno, pa tako neguje i pridodan izgled, koliko god duže je moguće.

- Volela bih da to ostane tako zauvek. Zadovoljna sam svojim izgledom. Redovno se negujem, vežbam, vodim računa o ishrani. Činim sve što je moguće da što duže zadržim svoj prirodni izgled. Nisam protivnik plastičnih operacija, ali svakako da nisam ni pobornik trendova koji su poslednjih godina bili aktuelni u našoj zemlji. Znam da je mnogima čudno kad primete da ja nemam čak ni veštačke nokte. Ali generalno me odbija sve što nije prirodno - rekla je Milica u intervjuu za "Lenu".

Pročitajte: Milica Pavlović srećna što nema dečka - Poludela bih sa njim u karantinu

A kako ne troši mnogo novca na skupe kozmetičke preparate, pripadnice lepšeg pola najviše zanima i šta Milica najviše kupuje, kao i da li generalno troši puno para.

- Sav zarađeni novac sam uložila u karijeru, tako da, ako se pitanje odnosi na generalnu situaciju, onda je odgovor - da. Srećna sam što sam posle sedam godina na estradi uspela da zaradim za stan u Beogradu, a sada nastavljam dalje da ulažem novac u nove projekte - iskrena je pevačica.

Pročitajte: Milica Pavlović - Simpatičan mi je Miloš Biković

foto: Mirko Tabašević

Beauty rutina Milice Pavlović - Koristim medicinske proizvode

Milica je u intervjuu za "Hello!" istakla i kako odmara lice od scenske šminke.

– Posle snimanja odmah skidam mejkap vlažnim maramicama, a zatim vodom i bebi sapunom. Ne koristim šminku kada sam van scene jer želim da mi koža diše. Uveče nanesem hidratantnu kremu i ponekad lice naprskam aktivnim kiseonikom. Naravno, spavanje je najbolji lek za kožu i trudim se da što više spavam, mada je to vrlo teško u mom poslu.

Pročitajte: Milica Pavlović - Imala sam emotivne lomove, ali su bili kratkog daha

Pronašla sam frizerski salon koji mi u potpunosti odgovara i tamo se trude da moja kosa bude što negovanija, a da pri tom izgleda prirodno. Redovno stavljam "Elumen“, odnosno bezbojno farbam kosu na bazi fizike, a ne hemije - rekla je Milica za "Hello!".

foto: Mirko Tabašević

Sa kozmetičkim preperatima nikada ne eskperimetniše.

-  Često sam nepoverljiva prema preparatima koji postoje na tržištu. Volim da imam mleka za tela različite vrste i mirisa, ali sa preparatima za lice nikada ne eksperimentišem. Uvek sam koristila medicinske ili proizvode na prirodnoj bazi. Moja koža je mlada i nema potrebe izlagati je hemiji.

Milica Pavović priznaje - Teško je biti žena u ovom poslu 

Kako iza sebe nema muški oslonac u životu, niti mušku ruku da joj krči put u poslu kojim se bavi, Milica ne krije da joj nije nimalo jednostavno.

- Ljudi misle da je ovaj posao jednostavan, lak i da je potrebno samo da se našminkamo, održimo koncert od dva sata i zaradimo ozbiljan novac. Istina je daleko od toga. Veoma je teško biti žena u ovom poslu. Posebno kada nemate ozbiljnu mušku zaleđinu, već se poput mene borite sami - iskrena je Milica i dodaje:

Pročitajte: Milica Pavlović - Simpatičan mi je Miloš Biković

- Gotovo svaki dan sam u drugom gradu: Retko kad imam prostora da spavam duže od pet sati. Svakodnevno imam milion obaveza kako bi na kraju publika mogla da čuje neku pesmu, vidi neki spot ili uživa dva sata na mom nastupu. Ovo je ozbiljan posao. A kao takav može da ostavi i ozbiljne posledice ukoliko niste dovoljno psihički stabilni.

Milica Pavlović ništa ne prepušta slučaju 

Nakon munjevitog uspeha, sve zanima i da li Milica ima plan kako dalje da vodi svoju karijeru.

Pročitajte:Milica Pavlović - Zavolela sam svoje nesavršenosti (foto)

- Ja sam žena zvana plan i program (smeh)! Ništa ne prepuštam slučaju, jer tako ne umem da funkcionišem i živim. Uvek znam svaki svoj sledeći korak i uvek vredno radim na tome. Dupla sam Lavica u horoskopu. A to je karakter i temperament koji ne može mirno da spava ako nije sve onako kako želi da bude. Budući da nikada ništa ne pada s neba i planovi uvek idu otežano, ja gotovo uopšte ne spavam. Ali ne smem da se žalim, do sada su se svi moji ciljevi ostvarili - iskrena je Milica u intervjuu za "Lenu".

hellomagazin.rs ATA Images, Mirko Tabašević

Pročitajte još

Najnovije vesti