Nije im suđeno: Ovi parovi zodijaka se neće nikad istinski voleti

Nije im suđeno: Ovi parovi zodijaka se neće nikad istinski voleti

Autor: | 23/02/2021

0

Neki parovi zadoijaka, ma koliko se voleli i trudili ne mogu imati dobru vezu.

Evo i koji su parovi zodijaka kojima ljubav prosto nije suđena.

Lav i Rak

Veza ovog dinamičnog para nikad dobro ne završava. Dok se Rakovi raduju dubokoj, spiritualnoj i otvorenoj vezi sa svojim partnerom, Lavlja nesigurnost donosi nemir u njihovu ideju ljubavne idile.

Lavovi su skloni ekstremnim promenama u ljubavi. Od toga da su jedan tren kraljevi celog sveta, samopouzdani i spremni obasipati svog partnera pažnjom i ljubavi, do toga da su sarkastični i cinični i kritikuju svaku sitnicu koju njihov partner radi.

Osetljivi Rakovi ovakvo ponašanje uzimaju k srcu i uključuju svoj obrambeni mehanizam koji se uglavnom sastoji od zameranja i ljutnje. Što na kraju u potpunosti zatruje njihovu vezu.

Pročitajte: Mesečni horoskop za februar - Ovi znaci moraju biti spremni na velike promene

Photo by Katerina Holmes from Pexels

 

 

Parovi zodijaka - Jarac i Vodolija

Oba znaka su jako tvrdoglava i uporna i to je jedan od glavnih razloga zašto se međusobno privlače. Ali i istovremeno, to je i glavni kamen spoticanja u njihovoj vezi. Dok Jarci funkcionišu u na temelju toga kako se osećaju, Vodolije su praktične.

I zbog toga s vremenom ispadne da su Vodolije šefovi u vezi, ostavljajući Jarce da se bore za svoju poziciju. Ovakav odnos snaga u vezi s vremenom dovodi do eksplozije kod oba znaka i često završava svađom i vrlo burnim raskidom.

Pročitajte: Lepota, harizma i inteligencija - Žene u ova četiri znaka zodijaka su najveće zavodnice

Foto: Pexels Cottonbro

 

 

Devica i Blizanci

U životu se možete voditi praktičnošću i realnošću ili snovima i po osećaju. A ta dva načina života ne mogu naći dodirne tačke, isto kao i veza Device i Blizanaca. Zbog toga njihova veza ne može opstati.

U kritičnim situacijama, kada se treba boriti za vezu ili odustati, Devica će mirno i staloženo otvoriti vrata i ostaviti vezu iza sebe, ostavljajući Blizanca slomljenog srca. Do takvih situacija će najčešće doći zbog navike Blizanaca da žive u snovima, dok Devica preuzima sav teret veze na svoja leđa i svega što ide s njom.

Pročitajte: Godišnji horoskop za 2021. godinu - Saznajte da li će biti bolja od prethodne

Photo Pexels Irene Furlan

 

Parovi zodijaka - Vaga i Bik

Ovaj par je poput ogledala, čvrsto povezan i na van se čini kao da telepatski komuniciraju, što im je u početku zanimljivo i još ih više zbližava. Ali s vremenom ta njihova čvrsta veza postaje zagušujuća i oboje se osećaju kao da više nisu individue, već se definiraju samo kroz svoju vezu.

I zbog toga veza često puca. Bikova tvrdoglavost i Vagin očaj da se povremeno osećaju u pravu zabija poslednji ekser u sanduk. Budući da se jako dobro razumeju i poznaju, s vremenom očekivanja jednog od drugog postaju prevelika, a retko kad se ta očekivanja ostvare.

Pročitajte: Ovo su najveći narcisi zodijaka

Photo by RODNAE Productions from Pexels

 

 

Škorpija i Ribe

Ovo je ubojita kombinacija, budući da su oba znaka jako emotivna, a istovremeno jako sumnjičavi jedan prema drugom.

Škorpioni su jako nemarni u izražavanju svoje ljubavi prema Ribama, koje kroz život idu vođene osećajima.
Njihove potpuno suprotne ličnosti, koje su u početku bile iskra strasti, mogu lako prerasti u požar koji će spaliti sve među njima, ostavljajući iza sebe tugu, bijes i razočaranje.

Ribe trebaju slobodu koju će Škorpionova sumnjičavost s vremenom ugušiti.

Pročitajte: Najveći zavodnici zodijaka - Škorpija je neprikosnovena, ali ova tri znaka će vas iznenaditi

pexels Anete Lusina

 

 

Strelac i Rak

Ova dva znaka ne bi trebalo ni da se približe jedan drugome, a kamoli da uđu u ozbiljnu vezu. Dok Rakovi veruju u onu staru poslovicu “strpljen – spasen”, Strelci su jako aktivni i spremni na nove avanture i izazove u životu.

Rakova mirnoća podstiče u Strelcu nemir. A s vremenom i zameranje koje se lako može pretvoriti u svađe i bes. Strelac obožava promene i stalno pokušava nešto novo u životu i vezi. Dok promene koje se događaju oko Raka uglavnom ostaju neprimećene jer on ima svoj pogled na život. Najveću vrednost u ljubavi Strelci povezuju uz apsolutnu seksualnu vezu s partnerom, dok su Raku emocije primarne. I ta velika razlika između emotivne i seksualne potrebe kod ovih znakova će na kraju presuditi njihovoj vezi.

 

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti