Ćerka Siniše Mihajlovića: Svet mora da zna tajnu o mom tati

Ćerka Siniše Mihajlovića: Svet mora da zna tajnu o mom tati

Autor: | 06/05/2020

0

Vest da slavni fudbaler i trener Siniša Mihajlović završava karijeru kako bi se posvetio borbi s teškom bolesti – šokirala je svet.  Srpski sportista je objavio u julu 2019. godine da boluje od akutne leukemije, a podrška je pristizala sa svih strana

– Poštujem bolest, ja ću se suočiti sa tim, sa ispruženim grudima, gledajući je u oči, onako kako sam to uvek činio. Jedva čekam da odem u bolnicu i započnem borbu. Ona je agresivna, ali se može pobediti. Pobediću je za moju porodicu, za svoju decu, za sve one koji me vole – rekao je Mihajlović nakon čega se upustio u borbu sa ovim opakim neprijateljem. Presađena mu je koštana srž od nepoznatog donora, a onda se, prvi put nakon transplatacije, obratio javnosti. 

Pročitajte: Mihina ćerka zabrinuta- Siniša Mihajlović ne sme da izlazi napolje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Numero Diez (@numerodiezcalcio) on Nov 21, 2019 at 6:34am PST

Pročitajte: Čovek velikog srca - Siniša Mihajlović poslao snažnu poruku

 – Svi su mi bili maksimalno posvećeni, da nije bilo svih tih ljudi, ne bih bio sada ispred vas.  Hvala najbližim prijateljima, a naročito supruzi i deci.  Moja supruga je uz mene svaki dan, pokazala mi je još jednom da sam najsrećniji čovek na svetu jer imam takvu ženu pored sebe.  Onda moja deca. Odmah su tražila da budu donori koštane srži, ako je to moguće i postoji kompatibilnost. Neverovatna demonstracija ljubavi. Hvala i bratu i majci. Nikad se nisam osećao kao heroj zbog toga što radim. Ja sam čovek, sa jakim karakterom, ali čovek, sa svom svojom krhkošću. Potrebna je i meni briga, želim da kažem svim ozbiljno bolesnim ljudima da se ne treba bojati, plakati i patiti. Nikada ne smete izgubiti volju za životom – rekao je Miha posle prve faze lečenja.

Siniša ima podršku dece i supruge, a najstarija ćerka se odučila na veliki korak

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) on Aug 30, 2019 at 1:27am PDT

Ovaj borac ogromnog srca ima bezrezervnu podršku porodice – njegovih petoro dece,  ćerki Viktorije i Virdžinije i sinova Miroslava, Nikolasa i Dušana ali, pre svega, supruge Arijanesa kojom je u braku 25 godina.

– On je jako velikodušna osoba, jednostavno ne voli buku i nekada ga ne shvataju, pa misle da je Siniša prek i strog. Dozvolite mi samo da kažem jednu stvar boljeg muža i oca svojoj deci ne bih mogla da poželim od njega. Možda izgleda rezervisano u nekim situacijama, ali i te kako zna da bude direktan kada treba, a zato ga ljudi i poštuju – rekla je Arijana svojevremeno za italijanske medije, a sada je njihova najstarija ćerka Viktorija odlučila da napiše knjigu, kako bi pokazala kakav je njen otac zaista.

Pročitaj: Siniša Mihajlović iskreno -  Nisam heroj! Imao sam napad panike koji nikad ranije nisam doživeo

View this post on Instagram

 

A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) on Mar 2, 2020 at 3:00pm PST

– Kada su mi predložili da napišem knjigu bila sam jako nervozna, ali onda sam pomislila da će to biti divan poklon za moju porodicu. Za mene. Da bi svet otkrio tajnu o tatinom velikom srcu, da biste razumeli njegov pogled, morate da znate njegovu priču. Morate da pročitate njegovo srce. NAŠE srce – napisala je Viktorija na Instagramu.

Pročitajte: Tata na mukama- Lepe i atraktivne ćerke Siniše Mihajlovića ušle u rijaliti

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Viktorija Mihajlović ? (@vickymiha) on Mar 1, 2020 at 9:40am PST

 

Viktorija u romanu koji izlazi 15. maja otkrila kako je porodica podnela vest da je Siniša bolestan od leukemije, ali i neke nepoznate detalje iz njihovog porodičnog života.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Viktorija Mihajlović ? (@vickymiha) on Mar 9, 2019 at 10:18am PST

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram

Najnovije vesti