Posebno tužan i značajan dan za udovicu Kobija Brajanta

Posebno tužan i značajan dan za udovicu Kobija Brajanta

Autor: | 02/05/2020

0

Život nas često stavlja u iskušenja koja nam testiraju snagu.  Vanesa Brajant 26. januar 2020. godine pamtiće kao dan kada joj se život promenio iz korena ili, bolje reći, srušio do temelja.

Tada su u stravičnoj avionskoj nesreći nastradali njen suprug, legendarni NBA košarkaš Kobi Brajant i njihova trinaestogodišnja ćerka Đijana. Ova vest je šokirala planetu, a najviše upravo Vanesu Brajant, koja je morala  da smogne snage i nastavi dalje, pre svega zbog njihove tri preostale ćerke.

Vanesa Brajant dirljvom objavom obeležila rođendan tragično nastradale ćerke

Koliko je velika bol koja svakodnevno razara njenu dušu, srce i telo, Vanesa pokazuje i na društvenim mrežama gde često objavljuje dirljive statuse i fotografije supruga i ćerke. Ipak, danas je za nju posebno težak dan - njena Đijana bi proslavila 14. rođendan.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanessa Bryant ? (@vanessabryant) on May 1, 2020 at 9:07am PDT

–  Srećan 14. rođendan voljena moja devojčice Điana. Mama te voli više nego što će ikada biti u prilici to da ti pokaže. Ti si deo moje duše zauvek. Ne mogu da ti objasnim koliko mi nedostaješ. Želela bih da si pored mene kada se probudim.  Nedostaje mi tvoj osmeh, tvoji zagrljaji, tvoj smeh. Nedostaje mi sve tvoje Điđi. Volim te – napisala je uz fotografiju na kojoj je njena ćerka nasmejana.

Bog je znao da ne mogu jedno bez drugog i uzeo ih je oboje

Kobi je bio posebno vezan za ćerku Đijanu, koja je krenula njegovim stopama - trenirala je košarku.  O njihovoj vezi i neizmernoj ljubavi Vanesa je govorila i na komemoraciji koja je održana u Los Anđelesu, a koja je imala za cilj da slavi život tragično stradale NBA legende i njegove ćerke.

Pročitajte i: Kobi Brajant i ćerka Đijana na intimnoj ceremoniji u Los Anđelesu ispraćeni na večni počinak

– Kobija nisam doživljavala kao slavnu osobu, kao sjajnog košarkaša. Bio je moj. Bio mi je sve. Bio je neverovatan suprug – Kobi me je voleo više nego što mogu da opišem bilo kojim rečima.  Kobi je bio MVP očeva za ćerke. Bog je znao da oni ne mogu jedno bez drugog i morao je da ih uzme oboje. Čuvaj našu Điđi, a ja ću se brinuti za Nataliju, Bjanku i Kapri. Mi smo još uvek najbolji tim. Počivajte u miru i zabavljate se u raju dok se jednog dana ne sretnemo. Volimo vas i jako nam nedostajete – rekla je tada neutešna Vanesa.

Pročitajte i: Video koji slama srce! Kobi Brajant o svojoj Điđi – Šta će meni sin!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanessa Bryant ? (@vanessabryant) on Feb 5, 2020 at 8:51am PST

Pročitajte i: Udovica Kobija Brajanta objavila fotografiju koja slama srca

Brajant je rođen 1978. godine u Filadelfiji, od 1996. do 2016. godine nastupao je za Los Anđeles lejkerse, sa kojima je osvojio pet NBA titula, 11 puta igrao na Ol-staru, bio je i MVP i najbolji strelac lige, a ima i dva olimpijska zlata sa selekcijom SAD.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti