Zorana Jovanović ostala je bez oba roditelja, a sada i bez nje

Zorana Jovanović ostala je bez oba roditelja, a sada i bez nje

Autor: | 26/04/2020

0

Zorana Jovanović (30), poznatija kao Zorannah, tužnija je nego ikada.

Poznata modna blogerka, veoma rano ostalo je bez svog oca, a ubrzo zatim i bez majke, koja joj je bila, najveća podrška u životu.

Pročitajte: Zorana Jovanović: Rekla sam svoje mišljenje i odmah sam dočekana na nož

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zorana Jovanovic (@zorannah) дана 23. Мај 2019. у 3:44 PDT

Nakon majčine smrti, Zorana je realnost prihvatila veoma hrabro i nastavila svoj život. Kako nema rođenog bratam a ni sestru, utehu i veliku ljubav pružala joj je Lola, njen kućni ljubimac, pomeranac kojeg ima punih 11 godina.

Međutim, Zorana je podelila sa svojim fanovima da joj je srce slomljeno jer je njena Lola uginula.

Pročitajte: Šta komšije sa elitnog Dedinja kažu o poznatoj blogerki

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zorana Jovanovic (@zorannah) дана 7. Јан 2020. у 4:07 PST

Zorana Jovanović - Izgubila sam svog najboljeg prijatelja

Zorana je na Instagramu objavila veoma emotivan post, koji je mnoge rasplakao.

- Izgubila sam svog najboljeg prijatelja. Ona je bila jedan neverovatan pas i najbolji kojeg bih ikada mogla da poželim. Bila je divna, razmažena, umiljata i sa veoma jakom ličnošću. Nadala sam se da ćemo zajedno biti još mnogo, mnogo godina, i srce mi je sada slomljeno u potpunosti. Plakale smo i smejale se zajedno, a ona mi je pomogla da prođem kroz sve dobre i loše stvari koje su mi se dešavale za ovih 11 godina - napisala je Zorannah i dodala:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zorana Jovanovic (@zorannah) дана 27. Авг 2018. у 8:22 PDT

- Na vrhu mnogih stvari, ona nije volela mnogo da se druži i bila je najsrećnija kada bi bila sama sa mnom. I to je upravo kako smo mi provele poslednjih nekoliko nedelja. Kod kuće same, mazeći se sve vreme. I znala sam da je ona bila presrećna. Uvek kažu da se sve dešava s razlogom, a ja ne mogu biti srećnija jer smo bile zajedno u karantinu 24/7. Tako da sam provela sa njom najveći deo vremena. Mama će te voleti zauvek i nikada te neće zaboraviti. Leti visoko, već mi nedostaješ.

Pročitajte: Zorana Jovanović uskoro pred matičarem? (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zorana Jovanovic (@zorannah) дана 24. Апр 2020. у 5:00 PDT

Zorannah nakon majčine smrti hrabrim koracima nastavila dalje

 

Kada je pre skoro pa tačno pet godina, ostala bez majke, Zorani je bilo svega 25. Ipak, ona se veoma brzo sabrala i nastavila svoj život onako kako je jedino i mogla: hrabro i sa verom u lepše sutra.

- Smrt moje majke nije došla iznenada, dugo je bila bolesna, a stanje se izuzetno pogoršalo poslednjih meseci. Poslednjih mesec dana sam znala šta se sprema i nekako se pripremila na to, iako na takve stvari nikada ne možeš da se pripremiš. Nažalost, već sam jednom prošla kroz to i znam šta ne smem da uradim - izjavila je tada Zorana i otkrila:

Pročitajte: Zorana Jovanović ponosno - Morala sam, gravitacija je odradila svoje

- Ne znam koliko vas zna kako je moj blog nastao, ali da skratim priču, trebalo mi je nešto da se dignem nakon tatine smrti. Pala sam u krevet iz kog nisam izašla par meseci, i to je poslednja stvar koju sada sebi smem da dozvolim. Tim pre što sam ostala sama i nemam više nikoga da me gura i drži mi leđa. Tako da koliko god nekome to suludo zvučalo, ja moram da radim. Dala sam sebi ovih par dana, ali iskreno najteže tek dolazi i ja to znam.

Tako da ako me vidite da se smejem na slici, ne znači da sam srećna, znači da samo imam dobar dan ili dobar trenutak. Crninu takođe neću nositi. Nemam potrebu kao što je nisam imala ni tada, i to ne znači da mi je manje teško. Ne želim nešto da radim samo zato što to neko očekuje. Svako se sa gubitkom nekog bliskog nosi na svoj način, i ako se ne slažete sa ovime molim vas da ne komentarišete to.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zorana Jovanovic (@zorannah) дана 27. Авг 2018. у 8:22 PDT

Pročitajte: Zorana Jovanović o deci i budućnosti - Sve u svoje vreme i sve se dešava baš onda kad treba

Ja svoju majku volim najviše na celom svetu, kao što je svako od vas voli, i niko nema prava da mi kaže kako bi trebalo da se ponašam u ovim trenucima.

Dakle, krećemo da radimo od sutra kao što je i bilo do sada, jer je to ono što je moja mama želela više od ičega!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Najnovije vesti