Seka Aleksić:  Za rođendan naše želje odjekuju tajnim putevima do Božjeg uha

Seka Aleksić: Za rođendan naše želje odjekuju tajnim putevima do Božjeg uha

Autor: | 23/04/2020

0

Seka Aleksić danas slavi rođendan, a iako je običaj da slavljenik dobija poklone, pevačica je rešila da napravi iznenađenje i svojim obožavaocima pokloni prelepu pesmu.

Naime, Seka je postala mama po drugi put krajem januara,a kako je i najavila u intervjuu za magazin Hello!, njeno porodiljsko odsustvo trajalo je samo dve meseca, nakon kojih se vratila u studio i počela da radi na novom albumu,

–  Na scenu se vraćam sa velikim projektom, bitnim za mene, koji će upotpuniti niz važnih događaja ove godine. Naime, novi album „Adio“, koji izlazi za moj rođendan, 23. aprila, predstavlja neizmeran ponos, materijalizaciju truda i rada, krunu dobre energije, ali i rezultat velikih sreća koje su mi se dogodile u prethodnom periodu – rekla je Seka početkom marta, a sada je i ispunila obećanje.

Seka Aleksić objavila novu pesmu

Nova pesma je najava onoga što nas čeka, a sudeći po komenatrima oduševljenih obožavalaca, Seka je ponovo pogodila u metu.

– Dragi moji, sa zadovoljstvom vam poklanjam ovu pesmu, jer uvek sam više volela za svoj rođendan da darujem i poklanjam drugima. Duboko verujem da su za naš rođendan neke kapije više otvorene nego drugih dana i da se naše želje ipak jače čuju i odjekuju tajnim putevima do Božjeg uha.

Želim vam zato da se radujete i ne skidate osmeh sa lica. A ovu melodiju koju vam šaljem sam čula anđeoskim glasom pre nego svojim, neko mi je šaputao pre nego što sam je pevala -  i taj neko mi je rekao da vam svima prenesem: adio starim ljubavima, adio prijateljima koji su nas izdali, adio slomljenim srcima, adio nama koji smo juče sami sebi podmetali nogu...

Pročitajte i: Seka Aleksić- Sin je trebalo da se zove Isak, ali biće kako Gospod kaže

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on Apr 23, 2020 at 2:32am PDT

–  I ako je već adio, neka bude uz pesmu i igru, uz emocije - ali one snažne koje se pamte, one uz koje klecaju kolena. ..I ako mogu jedan osmeh da vam poklonim danas, neka bude veličanstven. Neka traje. Svi mi imamo naš adio, a ovo je moj kao poklon vama –  poručila je Seka.

Pročitajte i: Seka Aleksić i Slađa Alegro su prijateljice i divne mame, ove fotografije to i dokazuju!

„Madrina fotos“ by Bojana Doganjić

Ekskluzivno za HELLO! folk zvezda predstavila sina Jovana

 

Otkako se pre jedanaest godina udala za Veljka Piljikića, u kojem je pronašla srodnu dušu, Seka je često  u intervjuima isticala kako mašta o brojnoj porodici. Životna želja počela je da joj se ispunjava pre tri i po godine, kada je rodila sina Jakova, a 22. januara porodica je postala bogatija za još jednog člana, dečaka Jovana, kojem je, inače, bilo namenjeno drugo ime, Isak. Ono će, po svemu sudeći, sačekati trećeg dečaka, budući da bračni par nastavlja da sanja o kući punoj mališana. 

- Mnogi pitaju da li nam je teško da noću ostajemo budni zbog bebe. Naravno da ima trenutaka kada sam umorna, ali ni tada ne zaboravljam da sam se za dečji plač godinama molila. Kako onda da mi bude teško? Motivacija i sreća ne dozvoljavaju mi da klonem duhom. Pored Veljka, naše porodice i kuma, tu su i dadilje koje pomažu dok mama i tata rade. Svi voljeni ljudi koji su ceo život bili tu i sada su uz mene, na tome sam im beskrajno zahvalna.

Seka i Veljko uživaju u obavezama oko dece

Jeste li podelili zaduženja oko dece ili „uskačete“ po potrebi?

- Uvek mogu da se oslonim na Veljka, životnog saputnika koji mi pruža neograničenu podršku. Oboje ulažemo ogromnu ljubav u Jovanovo i Jakovljevo odrastanje jer smatramo da je bezbrižno i srećno detinjstvo ključ za ostvarenu i celovitu ličnost. Pored toga što sam tu za Veljka, kao i on za mene, posvećeni smo i sami sebi. Samim tim što pružamo najbolju verziju sebe, činimo odličan sklop. Po pitanju roditeljstva delujemo sa tačke u kojoj smo najjači - kao tim.

„Madrina fotos“ by Bojana Doganjić

Da li ste rešili slatke porodične muke - na koga Jovan liči?

- Volim kada na Jovanu prepoznam Veljkove crte lica i nemirnu kovrdžavu kosicu, jer je to čovek koga volim i svaki pramen bebine kose podseća me na njega. Biću jako srećna ako fizički i po osobinama bude ličio na svog tatu, jer smatram da volim pravog muškarca i dobrog čoveka. Birala sam takvog muža kakvog sina želim da imam.

Pročitajte i: Sve za osmeh naslednika- Sekin suprug Veljko je tata za primer (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on Oct 20, 2019 at 7:02am PDT

Možete li, posle toliko godina uspešne karijere, da zamislite svoj život bez muzike i nastupa?

- Muzika za mene nije samo posao, nego i način življenja. Ko voli muziku, njom se bavi i kada nije na poslu, slušajući radio ili neobavezno pevajući. Bez muzike, koja je moja strast, ne bih mogla da zamislim ni jedan dan, a kamoli život.

- Za njih su rezervisane najmilije reči u dečjim pesmicama i najlepši tonovi. Uverena sam da majčin glas, znala ona da peva ili ne, može pozitivno da utiče na dete i da ima isceliteljski, osnažujući učinak. Često im puštam i duhovnu muziku koju neizmerno volim, a najviše mi se dopada pevanje Divne Ljubojević.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Ata/Instagram