Instagram Dunje Jovanić - Influenserka koja zna šta želi

Instagram Dunje Jovanić - Influenserka koja zna šta želi

Autor: | 23/04/2020

0

Dunja Jovanić Instagram koristi kako za sopstvenu promociju, tako i za afirmisanje svojih klijenata. Blogovanjem se bavi već dugi niz godina i jedna je od prvih devojaka koje su počele da se bave ovim poslom u Srbiji.

Dunja Jovanić poznata je i kao "srpska Rijana", jer je mnogi porede upravo sa ovom globalno poznatom zvezdom. Sebe opisuje kao ortaka i velikog emotivca.

Svoju karijeru je dugo birala, a opcije koje je imala bile su ekonomija, muzika ili blogovanje. Dunja se odlučila za svoj, tadašnji, hobi jer ju je on najviše ispunjavao. Godine 2011. bila je u Americi i inspiraciju i motivaciju za pisanje blogova pronašla je u toj zemlji. Kada se vratila u Srbiju odlučila je da napiše svoj prvi modni post i kreirala je blog "Fashion babe".

Foto: ATA

Sa razvojem društvenih mreža, "preselila" se na Instagram i Youtube, a sada je jedna od najuspešnijih influenserki u regionu.

Dunja Jovanić Instagram imidž

Dunja Jovanić Instagram broji preko 200 hiljada pratilaca. Ona važi za energičnu devojku koja je uvek nasmejana i spremna za akciju. Pretežno se bavi modom, beauty trendovima, a od nedavno njeno interesovanje je postalo i uređenje enterijera, jer renovira dom u kom živi.

Na Instagram fotografijama je skoro uvek nasmejana, a ukoliko na nekoj nema osmeh, to je zato što pozira u ekstravagantnim haljinama koje joj odlično pristaju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe) on Mar 15, 2020 at 2:53am PDT

Poznato je i da Dunja voli da eksperimentiše sa frizurama, pa je od brinete sa dugačkom kosom prešla u plavuše, a potom se vratila u brinete, ali je potpuno skratila kosu. Ipak, svaka od frizura joj je sjajno stajala i nailazila je samo na podršku i odobravanje svojih pratilaca.

Na Instagramu ne samo da daje savete na osnovu iskustva koje je stekla korišćenjem brojnih proizvoda, već i zabavlja svoje pratioce urnebesnim video zapisima.

 

View this post on Instagram

 

ništa sladje od komšijske svadje

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe) on Apr 17, 2020 at 2:24am PDT

Na fotografijama uvek izgleda sveže, odmorno, veselo i raspoloženo, a opšte je i poznato da je uvek spremna za akciju.

Tokom trajanja samoizolacije zbog pandemije virusa COVID-19, Dunja je i na Instagram story-je objavljivala kako ona trenira kod kuće i na taj način je motivisala pratioce da ne dobiju na kilaži tokom karantina.

Dunja Jovanić Instagram odmerenost

Još jedna od značajnih pohvala na račun Instagrama Dunje Jovanić jesta ta što je veoma odmerena na svakoj od fotografija na društvenim mrežama. Pristojna, nenapadna, skromna, jednostavna i pravilno usmerena, ona vlada najpopularnijom socijalnom platformom.

Dunja i te kako ume da prikaže sve svoje atribute, lepotu i lepo telo, ali to radi na vrlo odmeren način. Njene fotografije u kupaćim kostimima su veoma seksepilne, ali ne i provokativne.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe) on Mar 4, 2020 at 8:50am PST

Čini se da Dunja zna šta želi i koristi pravilne metode da to i ostvari. Njeni uzori su strane pop i r'n'b zvezde, a naglasila je nekoliko puta da joj je najviše dopada stav koji ima Rijana.

Svoju skromnost pokazala je i stavom da jedino ne može bez basic stvari, poput balzama za usne, farmerki i bele košulje. Ujedno, mišljenja je da to treba svaka devojka da ima.

Dunja na drugim platformama

Du Yo, još jedan nadimak po kojem je prepoznatljiva, često je i u društvu drugarice i popularne pevačice Sare Jovanović. Njih dve su dugogodišnje drugarice koje su više puta pokazale da se sjajno zabavljaju kada su u društvu jedna druge.

Jedan od najgledanijih videa na Youtube-u jeste kada su bile na odmoru u Španiji, a tokom putovanja su vlogovale. Uvek nasmejane i preplanule, videlo se da su zaista uživale na putovanju.

Dunja koristi ovu platformu i za snimanje vlogova iz svakodnevnog života, kako bi pričala o brendovima i proizvodima koje je isprobala, ali i kako bi podelila drugačija iskustva iz svog života.

Ukoliko još uvek niste postali jedan od brojnih pratilaca na Instagramu Dunje Jovanić, savetujemo vam da to uradite što pre. Ne samo da ćete dobiti sjajne savete, već ćete se i sigurno oraspoložiti.

Čitajte Hello magazin! Saznajte sve o poznatima pre svih.

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic