Život Milene Vasić u strahu i iščekivanju

Život Milene Vasić u strahu i iščekivanju

Autor: | 22/04/2020

0

Život Milene Vasić poslednjih nedelja bio je ispunjen strepnjom, kao i ogromnim strahom. Glumica je otkrila da je jedan sasvim običan i lep susret sa bliskim prijateljem, kojeg nije videla jako dugo, u njen život uneo strepnju i iščekivanje da oboli od koronavirusa.

- Na početku svega ovoga srela sam poznanika kojeg dugo nisam videla. Nismo se rukovali ni grlili. Ujutro smo pili kafu, a uveče sam čula da su ga smestili na Infektivnu kliniku i da je u teškom stanju. Čudno mi je bilo. Brojala sam dane i čekala da li će se kod mene pojaviti neki simptomi. Nisam se uplašila jer sam znala da je virus nepredvidljiv. Više sam mislila na svoje najbliže. Bila sam spremna za svaki scenario - navela je Milena u intervjuu za "Kurir" i dodala:

- Na sreću, moj prijatelj je sada dobro. 

Pročitajte i: Milena Vasić: Treba se radovati godinama jer svako životno razdoblje donosi neke lepe stvari

Život Milene Vasić na selu

Nakon svega ovoga, život Milene  Vasić i njene porodice, bez razmišljanja, seli se van Beograda u srce Šumadije.

- Život na selu ne može da se poredi s onim u gradu. Odlučila sam da dođem ovde kad je sve počelo. Procenila sam da će život u Šumadiji biti smisleniji, što se pokazala kao dobra odluka. Priroda i selo daju smisao svemu. Ima mnogo posla na selu, oko kuće, bašte, pripreme obroka. U gradu možeš da se snađeš, a ovde si oslonjen samo na sebe - navodi glumica, koja ne krije da posala tokom dana ima dosta.

- Dan traje duže. Fizički imaš mnogo više posla. Posebno uživam u ranom jutru. To je neko moje vreme. Imam vremena za sebe, da meditiram i budem sama sa sobom. Grad ti sam nameće neki svoj ritam - dodaje Milena.

Pročitajte i: Milena Vasić otkrila da ne vaspitava sinove onako kako to mnogi u Srbiji rade

Kratki povratak u Beograd tokom pandemije

Život Milene Vasić na selu, u centru Šumadije, na kratko je prekinut, jer je glumica morala da dođe u Beograd.

- Provela sam 48 sati u Beogradu. Moj utisak je neki čudan muk koji nastaje kad počne policijski čas. Oseća se neki strah. Bilo je lepo vreme. Očekivala sam žamor i smeh, ali Beograd je izgledao bukvalno kao grad duhova.

Glumica je otkrila i kako njena deca sada funkcionišu, pošto je i škola prekinuta.

- Vuk, sin mog supruga Juga, maturant je u osnovnoj školi, a moj Nikola završava četvrti razred gimnazije. Ne znaju još uvek kako će izgledati njihov maturski ispit. Mene najviše boli što Nikola neće moći da oseti čari maturanta, kad blejiš s drugarima i znaš da više ništa nije toliko važno. Nisam ni ja to imala. Upisala sam glumu iz trećeg razreda srednje škole i isto nisam to proživela - navodi Milena.

Pročitajte i: Milena Vasić - Svakoj majci najvažnija je i najlepša borba koju vodi za decu

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images