Severina proslavila 48. rođendan: Specijalno iznenađenje ispod prozora (video)

Severina proslavila 48. rođendan: Specijalno iznenađenje ispod prozora (video)

Autor: | 22/04/2020

0

Iako je navikla da proslave njenog rođendana nisu nužno uključivale veliki broj ljudi, već uglavnom članove porodice i najbliže prijatelje, i da budu kao iz bajke, izolacija u kojoj se proteklih nedelja svi nalazimo menja pravila. Severina je svoj 48. rođendan proslavila na malo drugačiji način od svih dosadašnjih. Naime, kako je pevačica nedavno iz Beograda otišla u svoj zagrebački dom, morala je da bude u obaveznoj izolaciji, pa je tu proslavila i divan dan.

Severina proslavila rođendan- Ciklama haljina, čaša vina i pesma ispod prozora

Severina je poznata po tome da joj je moda jako važna. Pa ne čudi i što je u izolaciji tip-top sređena. Iako je boravila u svom stanu, ona je za proslavu svog 48. rođendana obukla kratku ciklama haljinu sa šljokicama i perjem. U takavom izdanju je zateklo i veliko rođendansko iznenađenje- pesma ispod prozora.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina) on Apr 21, 2020 at 11:42am PDT

Pročitajte i: Severina konačno ispunila veliku majčinu želju

– Dragi moji, ja sam za rođendan dobila tamburaše ispod prozora – rekla je je presrećna Severina u videu na Instagramu. Pokazala je kako je slavlje ispred njene zgrade izgledalo. Nakon što su tamburaši

završili pesmu "Srećan rođendan"odsvirali su joj i pesmu njenog prijatelja Gorana Karana "Lipa si, lipa" i ya kraj "Dalmacija u mom oku"

Uskoro joj je stigla i mala torta koju je Severina nazvala instagramskom

– Hvala na svoj ljubavi koju ste mi danas slali. Hvala mojim prijateljima za zoom party, za tortu, za pesmu pod mojim prozorom.Fanovima na video čestitkama, kolegama i svim drugim dragim ljudima. Puno mislim na vas. Volim vas sve –   napisala je Severina.

Severina proslavila prvi Uskrs bez sina Aleksandra

Pevačica je prvi put, od kako je postala majka, proslavila Uskrs bez sina Aleksandra.

Ona je nedavno obavestila javnost da već duže vreme ne može da vidi sina, jer se on nalazi u karatinu kod oca Milana Popovića.

Naime, kako je Milan proveo neke vreme van naše zemlje, po dolasku u Srbiju, odlučio je da bude u karantinu zajedno sa Aleksandrom, kako bi ispoštovao sve mere Vlade Srbije.

Severina tvrdi da je bivši partner nije obavestio da je bio u Austriji, kako sam kaže, pa je u više navrata pokušavala da vidi sina. Ipak, u tome nije uspela...

Pročitajte i: Molila sam Milana da vidim sina, ali mi nije dopustio

- Moja mala ljubav, koja mi po nekoj privremenoj meri pripada polovinu uskršnjih praznika, i dalje nije sa mnom. Danas je 30 punih dana da ga nisam dodirnula, zagrlila, pomazila po kosi, osetila i zaspala pored njega. Zato dok čekam taj trenutak, jaja sam farbala kao i proteklih sedam godina, koliko je Uskrsa proveo sa mnom - rekla je vidno tužna i razočarana Severina.

Pročitajte i: Severina kakvu niste videli do sada

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina) on Apr 11, 2020 at 3:10am PDT

Iako nije sa sinom, Severina je u njegovo ime spremila i ukrašavala jaja.

- Kad sam bila mala, išla sam s mamom u crkvu da osveštam jaja, a pre toga sam s njom farbala ta ista jaja i pomagala joj. Ove godine nisam sa svojim sinom, još uvek. Ali sam za njega obojila jaja koja ću i ukrasiti. Staviću ih u vruću vodu i na njih nešto super staviti - napraviti zeku. On će se tome jako radovati - rekla je Severina i objasnila i tehniku kojom se koristila za ukrašavanje jaja.

 

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Luka Sarac/Instagram

Pročitajte još