Da li je Dženifer Lopez još uvek najzodnija žena Holivuda?

Da li je Dženifer Lopez još uvek najzodnija žena Holivuda?

Autor: | 22/04/2020

0

Opšte je poznato da latino diva Dženifer Lopez naporno i redovno vežba. Te svoje dobre navike nije promenila ni tokom karantina u kom se, kao i milioni drugih ljudi, nalazi proteklih nedelja. Njenom telu dive se muškarci i žene širom planete, čude se i pitaju kako joj polazi za rukom da izgleda toliko dobro.

Besprekorno zategnuta sa oblinama baš gde im je mesto, pevačica i glumica je pokazala da žena njenih godina može izgledati dvostruko mlađe, šta više, i bolje od toga. Na to utiču dobri geni, birana ishrana i naporne vežbe.

Ipak, na Instagramu se su pojavila najnovije fotografije zbog kojih su se mnogi zabrinuli.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by J A Y F R O M H O U S T O N (@jayfromhouston) on Apr 4, 2020 at 7:22pm PDT

Pročitajte i: Preminuo bivši dečko Dženifer Lopez (foto)

Šminka, bujna kosa pokupljena u konjski rep i mišićave ruke.  Čini se da je Dženifer preterala sa vežbanjem zbog čega su joj mnogi zamerili da je izgubila na ženstvenosti i doveli u pitanje njenu titulu najzgodnije žene Holivuda.

Ipak, kad malo bolje pogledate fotografiju shvatićete da na njoj nije Dženifer već bodibilderka - Dženis Garej, koja toliko fizički nalikuje na poznatu glimicu i pevačicu, da je zovu njenom dvojnicom.

View this post on Instagram

 

A post shared by J A Y F R O M H O U S T O N (@jayfromhouston) on Jul 9, 2017 at 11:10pm PDT

Fitnes blogerka je svesna ove sličnosti pa ih je i sama uporedila na jednoj fotografiji uz komentar da svako ima svog blizanca.

Obožavaoci latino dive su odahnuli jer je ona ipak zadržala svoju, prepoznatljivu ženstvenu figuru

Tri tajne savršenog izgleda Dženifer Lopez koje ne koštaju baš ništa

Iako su Dženifer Lopez dostpuni luksuzni tretmani, ona se pridržava tri stvari koje ne koštaju baš ništa i nemate nijedan izgovor da ne krenete da ih primenujete već od danas.

Kvalitetan san

Iako smo bezbroj puta pročitali da je kvalitetan zdrav san preduslov za dobro zdravlje a samim tim i zdrav izgled često nam se dogodi da ne spavamo dovoljno. To se Dženifer Lopez nikada ne dešava i oko kvalitenog sna nikada ne pravi kompromise.

Pročitajte i : Spektakl na “Versace” reviji: Džej Lo zapalila pistu u legendarnoj haljini iz 2000.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Aug 10, 2018 at 10:13am PDT

Suzdržavanje od kofeina

Većina nas bez šoljice kafe ne može da zamisli početak svog dana, ali pevačica i glumica izvor energije traži u drugim sastojcima, ali i aktivnostima. U intervjuu za InStyle ona je naglasila da su vežbe njena svakodnevica, pilates, vožnja biciklom ili teretana, svakog dana je na programu nešto drugo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Dec 24, 2019 at 1:05pm PST

Bez alkohola

Kako Dženifer izuzetno vodi računa o svom zdravlju konzumacija alkohola ne dolazi u obzir, ni u posebnim prlikama.  Poznato je da alkohol loše utiče i na izgled kože, pa su to dovoljni razlozi da ga se ona zauvek odrekne.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram

Najnovije vesti