Voditelj Pirs Morgan se obrušio na Viktoriju Bekam: Muka mi je od ovoga

Voditelj Pirs Morgan se obrušio na Viktoriju Bekam: Muka mi je od ovoga

Autor: | 21/04/2020

0

Viktorija i Dejvid Bekam važe za jedan od najstabilnijih parova na svetskoj javnoj sceni i svoj imidž su decenijama gradili.

Mnogima  su omiljeni zbog uspešnih karijera, odnosna prema deci, ali i zbog toga kako se ophode jedno prema drugom. U javnosti ostavljaju utisak brižnih i prema okolini, ali je poslednjim gestom Viktorija navukla na sebe osudu velikog dela javnosti.

Viktorija Bekam ima milione, ali deli otkaze

Naime, poznata dizajnerka je otpustila čak 30 zaposlenih u njenoj modnoj imperiji. Ovaj njen potez osudio je britanski voditelj Pirs Morgan i pozvao je da još jednom preispita tu svoju odluku.

– Oprosti, ali  ovo mi se gadi. Ako ti je toliko stalo, zašto onda ne uzmeš novac poreznih obveznika koji ti očajnički treba?  – rekao je voditelj i istakao da godinu za godinom, dodao je, Viktorijin suprug, fudbalski as. Javnost je dodatno razbesnelo to što je su Bekamovi nedavno za rođendan najstarijeg sina Bruklina potrošili čak 115.000 evra.

Pročitajte : Viktorija Bekam objavila nikad viđenu fotografiju preslatke Harper

Elen Dedženeris drastično smanjila plate zaposlenima

I poznata voditeljka Elen Dedženeris nije bila saosećajna kada se radilo o smanjenu troškova.  Zbog pandemije koronavirusa svoj šou vodi iz udobnosti svog luksuznog doma, ali njeni zaposleni ne kriju nezadovoljstvo zbog nedostatka komunikacije i drastičnog smanjena zarada - i to, bez prethodne najave.

Glavni televizijski tim emisije Elen Dedženeris čini oko 30 ljudi, koji više od mesec dana nisu dobili nikakvu povratnu informaciju po pitanju plate i radnog vremena, izjavio je za magazin "Variety" izvor blizak američkoj voditeljki.

Njih je dodatno izrevoltiralo što je Elen usred pandemije koronavirusa odlučila da angažuje stranu tehnološku kompaniju kako bi emisija mogla nesmetano da se emituje iz njenog doma u Kaliforniji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow) on Mar 17, 2020 at 9:57am PDT

Pročitajte i: Dženifer Aniston i Elen Dedženeris iznenadile publiku -Poljubac pred čitavim svetom! (video)

Dva zaposlena koja nisu želela da otkriju svoj identitet tvrde da već mesec dana pokušavaju da dobiju informacije o plati, te da su nailazili na šture i nepotpune informacije. Od novca, kažu, za sada nema ništa.

Šef produkcije im se obratio tek prošle nedelje sa informacijom da im je plata smanjena za čak 60 posto. Kako kaže dobro upućen izvor, na emisiji koju Elen Dedženeris radi iz svog doma radi samo četiri člana. Predstavnik za medije američke producentske kuće "Warner Bros" pojasnio je kako voditeljkin tim i dalje prima platu potvrdivši da je reč o znatno manjem novčanom iznosu od uobičajenog.

Bogatsvo Elen Dedženeris procenjuje na 360 miliona dolara

Pročitajte i: Elen Dedženeris u samoizolaciji - Volela bih da imam decu, jako mi je dosadno

.Zaposleni Elen Dedženeris tvrde da im je najviše zasmeto manjak informacija, ali i činjenica da je Džimi Kimel uredno platio svoj tim, ne dozvolivši da situacija sa koronavirusom utiče na njihovu egzistenciju

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram

Najnovije vesti