Elen Dedženeris razbesnela javnost: Voditeljkin potez za osudu

Elen Dedženeris razbesnela javnost: Voditeljkin potez za osudu

Autor: | 18/04/2020

0

Poznata voditeljka Elen Dedženeris zbog pandemije koronavirusa svoj šou vodi iz udobnosti svog luksuznog doma, ali njeni zaposleni ne kriju nezadovoljstvo zbog nedostatka komunikacije i drastičnog smanjena zarada - i to, bez prethodne najave.

Glavni televizijski tim emisije Elen Dedženeris čini oko 30 ljudi, koji više od mesec dana nisu dobili nikakvu povratnu informaciju po pitanju plate i radnog vremena, izjavio je za magazin "Variety" izvor blizak američkoj voditeljki.

Njih je dodatno izrevoltiralo što je Elen usred pandemije koronavirusa odlučila da angažuje stranu tehnološku kompaniju kako bi emisija mogla nesmetano da se emituje iz njenog doma u Kaliforniji.

Elen Dedženeris drastično smanjila plate zaposlenima

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow) on Mar 17, 2020 at 9:57am PDT

Pročitajte i: Dženifer Aniston i Elen Dedženeris iznenadile publiku -Poljubac pred čitavim svetom! (video)

Dva zaposlena koja nisu želela da otkriju svoj identitet tvrde da već mesec dana pokušavaju da dobiju informacije o plati, te da su nailazili na šture i nepotpune informacije. Od novca, kažu, za sada nema ništa.

Šef produkcije im se obratio tek prošle nedelje sa informacijom da im je plata smanjena za čak 60 posto. Kako kaže dobro upućen izvor, na emisiji koju Elen Dedženeris radi iz svog doma radi samo četiri člana. Predstavnik za medije američke producentske kuće "Warner Bros" pojasnio je kako voditeljkin tim i dalje prima platu potvrdivši da je reč o znatno manjem novčanom iznosu od uobičajenog.

Zaposleni Elen Dedženeris tvrde da im je najviše zasmeto manjak informacija, ali i činjenica da je Džimi Kimel uredno platio svoj tim, ne dozvolivši da situacija sa koronavirusom utiče na njihovu egzistenciju

Bogatsvo Elen Dedženeris procenjuje na 360 miliona dolara

Pročitajte i: Elen Dedženeris u samoizolaciji - Volela bih da imam decu, jako mi je dosadno

Komičarka i voditeljka Elen De Dženeres  je jedna od najuspešnijih u svom poslu, srećna je i u privatnom životu u braku sa Poršom De Rosi.  Međutim njen život nije uvek bio lak , o čemu je jednom prilikom govorila sa glumcem Daksom Šepardom na njegovom podkastu . Živela je u Nju Orleansu i radila kao konobarica, a  smrti njene tadašnje devojke promenila joj je život.


– Tada se nisam bavila komedijom, mislim da sam konobarisala negde. Kad je ona poginula morala sam da se preselim u lošiji stan. Spavala sam u nekom podrumu na madracu koji je bio pun buva. Pitala sam se zašto više nema te predivne 21-godišnjakinje, a buve su tu. Pomislila sam da bi bilo izvrsno kad bismo mogli nazvati Boga i pitati ga takve stvari i zaista dobiti odgovor – rekla je Elen.

Tako je nastala njena poznata "stand up" rutina "Telefonski razgovor s Bogom, koja ju je proslavila krajem osamdesetih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow) on Jan 5, 2020 at 7:26pm PST

Pročitajte i: Elen Dedženeris i Bred Pit otkrili da su se zabavljali sa istom devojkom! (video)

De Dženeres je prva zvezda tv serije koja je istovremeno priznala da je lezbejka kada i njen lik u sitkomu "Ellen". Seriju su ubrzo nakon toga ugasili.

– Producenti i tv mreža nisu htela da "izađem" kao lezbejka, ali sam rekla da je to moj život i da je vreme, i za mene i za moj lik. Konačno su mi dopustili i bio je to veliki uspeh. Svi su slavili taj potez. A onda su jednostavno prestali da promovišu jer su se bojali – rekla je Elen.

Ona je svoje priznanje imala u velikom intervjuu za magazin "Time". Puno se pričalo o tome, a mnogi su je ismevali. Zbog toga je bila depresivna, a u to vreme su joj otkazali i seriju, pa nije imala posla.

– Niko nije hteo da radi sa mnom. Nisam imala ni agenta, nisam imala ništa – prisetila se Elen.

Danas je dobitnica 30 Emija, 20 "People's Choice" nagrada, što je više nego ijedna osoba, vodila je Emije, Gremi i Oskare, a 2016. godine predsednik Barak Obama joj je dodelio Predsedničku medalju slobode.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram

Najnovije vesti